De ce plangi?
De curand am primit prin e-mail urmatorul text.M-a impresionat mult de aceea am hotarat sa-l impart cu voi.Daca a mai fost postat, imi cer scuze(nu-i nimic, il mai cititi o data).
-De ce plangi? intreaba micutul.
-Pt ca sunt femeie! raspunde mamica.
-Nu inteleg...zise micutul.
Mamica il imbratiseaza si-i spune:
-Si n-ai sa intelegi niciodata...
Mai tarziu,copilul isi intreaba tatal;
-De ce plange mamica?
-Nu stiu nici eu!Toate femeile plang fara motiv! a fost tot ce i-a putut spune tatal.
Devenit adult,il intreaba pe Dumnezeu:
-Doamne,de ce plang femile asa de usor?
Si Dumnezeu raspunde:
-Cand am creat femeia,ea trebuia sa fie o fiinta deosebita.I-am facut umerii sa fie puternici ca sa poarte pe ei toata greutatea acestei lumi si destul de moi sa fie confortabili.I-am dat forta de a da viata si de a accepta respingerea cu care o trateaza adesea propii copii.I-am dat forta care-i permite sa contiinue cand toata lumea abandoneaza.Forta de a avea grija de familie in pofida boliilor si oboselii.I-am dat sensibilitatea de a-si iubi copii cu o dragoste neconditionata chiar si atunci cand ei o ranesc cumplit.I-am dat forta de a-si suporta barbatul in caderile sale si de a-i ramane alaturi cu aceeasi tarie.Si in fine, i-am dat lacrimi sa planga atunci cand simte nevoia.
-Vezi fiule,frumusetea unei femei nu sta in vesmintele care le poarta,nici chipul ei,nici in coafura.Frumusetea unei femei sta in ochii ei.Aceasta este poarta catre inima ei locul unde se adaposteste dragostea.Si adesea lacrimile ei sunt cele prin care poti sa-i zaresti inima.
mihaelaH
Raspunsuri
tlaura spune:
Chiar a mai fost postat o data!
Oricum e foarte frumos, si parca ne da putere, sa trecem peste toate greutatile vietii!
Laura, mama lui Andrei
http://community.webshots.com/user/tcatlaura
roxanasc spune:
Eu l-am citit pentru prima data si mi-a placut tare mult.
Oare l-a scris o femeie?
Lizuca si Roxana
Andruska spune:
Am citi la fix mesajul acesta - chiar de 8 Martie :-) Am sa i-l trimit si sotului meu.
O primavara frumoasa
Andra mamica lui Matei (1 luna) si Andrei (4 ani si 5 luni)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
katia spune:
Adevarat! Dar totusi paradoxal: noi ne numim sexul frumos (adica slab) in timp ce ducem pe umeri cele mai grele sarcini. In schimb avem parte si de bucurii nemasurabile; ganditi-va la momentul in care auzi prima data vocea copilului tau !!!
ps