Fetele din Usa,poftiti la o barfa! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ma bag si eu in seama.
Laura Oprescu,sa fie sanatos si frumos ca maicasa.Restul nu conteaza.Fie ce o fi numai armata sa faca,vorba colegului
Noroc cu dc-ul ca aflu si eu una,alta despre tine...
Eu pe Robert am vrut sa-l cheme Luca.Insa nu am reusit sa-mi pacalesc consortul...

pupici America,

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

am uitat sa va mai intreb...unde gasesc drojdie ,dar nu de aia uscata.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Simona,

Incearca la Mejer, gasesti drojdie cubuletz, cred ca pe la frigiderele in care tzin branzeturi, iaurturi, etc.

Delia

PS. Multumesc fetelor ca m-ati adaugat la lista, locatia e corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

wow, madame L, ce ma inselaaaai... :))) deci, vei fi soacra-mare de doo ori! brava tie! inseamna ca babele nu se inseala de zic ca burta tuguiata aduce baieti... :) felicitari! cat despre nume, ma alatur lu' Lai, Andre imi place si mie :). si suna bine Andre Oprescu, parca ar fi nume de artist ("Andre Oprescu, Esenta Infinitului - 28 Iunie - 4 August, Galeriile Orizont. Vernisajul va dezvalui procesul simplificarii figurilor pana la punctul de abstract....." ar putea suna articolul de la sectiunea "Cultura" a ziarului x :))))))).

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

fetele si eu si eu din Dallas de 6 ani...Oana

oana olson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

LAURA Oprescu! felicitari! e frumos numele Andre!

SIMONA drojdie cubulete eu am gasit la toate magazinele alimentare cum e Dave's, Giant Eagle, Tops etc la raionul de oua, branzuri, pillsbury croissants aluat etc. trebuie numai sa fii tare atenta, ca si eu numai dupa o vreme le-am vazut ca scria pe ele YEAST si apoi am realizat ce sunt

mai mie mi-e frica sa dorm ca ii e asa de infundat nasucul la puiut..., asa-i cand ti se imbolnaveste primul copil prima data, e mai nasol ca mie mi se pare tare micut la 4 luni ca sa traga o raceala dar nu e unicat... o sa-i treaca lui...

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir1301 spune:

Buna fetele,
si eu vreau pe lista...sunt din Ft Lauderdale, Florida.
Buna ideea cu subiectul acesta...am aflat multe lucruri despre care nu stiam.
Eu nu sunt foarte activa pe forum pentru ca timpul nu imi permite dar va citesc in fiecare weekend.
Laura felicitari pt baby boy....rochitzele le pastram pentru nurori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Fetelooooor, dragutzelooooor, frumoaselooooor, ma innebuniti cu subectu asta maicaaaaa! Nu-i asa ca-mi tineti pumnii ca pina intr-un an sa apar si io undeva micutz pe lista lui Veve??...
Laurita te pup de o mie de ori, e sa ai atitia flacai in familie... Doamne ajuta!!!
Va pup pe toate si imi sunteti tare dragi, si va arat si la berbantu sa-i fac singe rau ca sa traga tare la engleza si la doctorat, sa putem veni si noi la voi!!!

Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Wow! Ce a-ti mai inaintat fetelor..Nu am mai intrat aseara ca ne-au amenintat astia cu o tornada si din tunete si traznete nu ne-au scos si ploaie ca ne-au inundat yardu.Ne-au tot zis sa intram in dulap si sotzu a zis ca tare buna e ideea.
Conchita multumesc pt floricica!
Laura, felicitari si un bb frumos si sanatos!
Cataghe iti tin pumnii si te ateptam cu drag!
mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza3 spune:

Intreba cineva daca sintem toate mamici, eu nu sint si probabil nu voi fi prea curind, dar forumul mi se pare interesant oricum. Multe idei folositoare, multe povestiri haioase etc.

Mergi la inceput