Fetele din Usa,poftiti la o barfa! (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hai c-am renuntat la crosetat fularashu ca vine primavara....Trimiteti id-uri la mine sa le pictez io frumos

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

TJ Maxx-u' rules la capitolul cosmetice,parfumuri,incaltaminte si bijuterii!Chiar azi mi-am luat un gel de dush englezesc cu parfum de lacramioare (floricicile mele preferate...ca ma si numesc Lacramioara printre altele)...iti lasa gura apa!Intr-adevar au cosmetice de cosmetice;si sotzu-si ia de-acolo tot geluri de dus,unele nemtzesti (Vicenzo Nardi parca se cheama)...mmmmm!si pi el iti vini sa-l mananci...da' nu-l dau io!

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mai am o intrebare care ma "roade" tare. E pentru cele care aveti copii mici, sub 3 ani. Cine va sta cu copiii cand sunteti la serviciu? Io sunt intr=o dilema, ca sa nu-i zic incurcatura, am un bebe de aproape 4 luni, dar nu vreau sa-l trimit la daycare. Acuma sta cu mama, dar ai mei s-au mutat inapoi in Ro, si ea e aici de peste 4 luni si ar cam vrea sa mearga inapoi. Am incercat sa aduc pe cineva din tara, dar cum era de asteptat i-au refuzat astia viza. In tura a doua vine soacra-mea, care are viza pe 10 ani, dar dupa aia nu stiu ce sa fac. Poate imi dati vreo idee. E exclus daycare-ul pana la 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Da, Veve, si intre "carpe" mai gasesti si haine misto, am luat noi de acolo tot felul. Iar la sectia de obiecte casnice ce sa mai zic, pot sa stau o zi intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

a fost sora mea la mine si ea sa logat si nu mai pot sa o scot afara sa imi bag eu numele.meu pe id.....dar o sa va anunt de yahoo mesager cit de repede.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

sal'tare fetele!

am lipsit si eu 5 zile, am fost pina in patria-mama, si uite ce v-ati intins la povesti! ca tot vorbeati de verdeata: mi-am luat din Romania niste plicuri cu "Verdeata din gradina" de la Knorr... o nebunie! abia am gasit! sunt combinate: marar cu patrunjel, si patrunjel cu telina. mai sunt si cu rosii si ardei, dar alea nu-s cine stie ce. eu am golit tot raftul unui supermarket din Piata Amzei, pt ca numai acolo am gasit verdeturile astea. nici macar la en-gros nu mai aveau.

moa sunt in Atlanta, GA, dar numai pina prin iunie, ca noi, de fapt, suntem rezidenti in Canada. inclinam spre a locui in Calgary sau in Vancouver, da' pina-n iunie, cine stie ce idei ne mai vin? oricum, cert e ca nu mergem in Quebec, ca ne-am obisnuit cu stilul de viata american, si cu francezii nu suntem prieteni la catarama...

sunt posesoare a una bucata sotz, roman si bun. bebei nu avem inca, si n-o sa facem pina nu ne stabilim de-a binelea undeva, pt ca prea suntem ca tiganii cu cortul

despre cosmetice: eu imi iau de la ULTA. crema preferata: Eucerin Q10. parfumul preferat: 212, de la Carolina Herrera. imi place si Blue, de la Ralph Lauren.

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

si eu aida_o sunt rezidenta in usa....am venit cu loteria. cu toata familia..si sunt si rezidenta in canada...pt ca am luat dupa sotul meu cind m-am casatorit in canada...el neavind acte a asteptat pina le-am primit...si eu am primit si de canada...asa ca ma mult si eu unde imi place mie mai mult...dar tot mai frumos e in MI-TROY in usa...in canada e un stil mai european...dar e frumos si acolo.in usa in detroit m-am obisnuit ca acolo toata fam e...dar in canada nu am decit prieteni si atit.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Veve
Hai c-am renuntat la crosetat fularashu ca vine primavara....Trimiteti id-uri la mine sa le pictez io frumos

eu am trimis, vezi de respecta culoarea solicitata, ca altfel iti fur fularul :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Veve
TJ Maxx-u' rules la capitolul cosmetice,parfumuri,incaltaminte si bijuterii!

hm, eu n-am intrat inca la TJ. cam care sunt preturile acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ei, te invidiez, Simona! noi nu avem decit rezidenta canadiana. evident, ne-ar fi placut sa traim aici, insa - zic eu - cel mai bine e sa traiesti acolo unde ai cit mai multe drepturi. aici, sotul meu are viza de lucru, dar asta nu iti confera stabilitatea pe care o ai atunci cind esti rezident.

oricum, ne-am inscris si noi la Loteria vizelor. u never know m-am indragostit de SUA, asta e clar!

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput