cum este cand iubesti si esti iubita(iubit)

cum este cand iubesti si esti iubita(iubit) | Autor: tcelen

Link direct la acest mesaj

nu e asa ca e minunat cand sti ca esti iubita de sotul tau,cand iti da de inteles asta infiecare zi,cand daruesti iubire,cand ai un copil minunat!voi sunteti iubite?nu e bine?!?atunci cand iubesti si est iubit,trece peste toate relele si lupti pentru ca sti ca ai de ce!mai simte cineva asta?

tcris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Adevarat ai grait! E minunat!
Viorela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Intr-un 10 anul acesta o sa avem 10 ani si sper sa am cea mai frumoasa veste, un bebe.
E cel mai frumos lucru care mi s-a intimplat, relatia noastra.
Va doresc tuturor sa fiti implinite in iubire si sa aveti o viata minunata.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Cum este cand iubesti si cand esti iubit? Greu de exprimat in cuvinte! Dragostea e cel mai minunat lucru pe care poti sa-l daruiesti si pe care poti sa-l primesti. Acest sentiment nu se poate compara cu NIMIC! Este unic, este inaltator, este curat. Eu cred ca nu s-a inventat inca cuvantul care sa descrie dragostea. Dar cine a trait-o, stie ce inseamna; si cred ca fiecare om, a a iubit si a fost iubit cel putin o data in viata.

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

este motivul de a merge inainte! ..de a fi fericit ca muritor!noi avem zece ani si aproape doua luni( pe 14 martie)...si vorba lui Adi : parca ne-am cunoscut ieri si parca ne stim dintotdeauna...este un sentiment pe care il doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Buna,
Multi inainte Laura!
E greu sa raspunzi, cum este. Cand e acasa as sta numai la el in brate, iar cand este plecat lipseste ce-a mai importanta din mine... ne iubim enorm, se vede, se simte... si vreau sa dureze o vesnicie.
Dragoste cat mai multa tuturor
Ana 18 saptamani

"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

e intradevar greu de descris... intradevar, cand era acasa eram mereu pe langa el, nu-l lasam sa faca mai nimic, incercam sa ii fac toate placerile, iar cand lipsea stateam cu perna lui in brate. Era frumos.

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Ca sa raspund strict la intrebare, as spune " MINUNAT" !!!!!
Saphir si Amos Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Viata este frumoasa si totul are un sens! Daruind si primind iubire, ajungi la un echilibru interior si te simti implinit(a)! Sa ne pretuim fericirea, nu e putin lucru!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julysday spune:

Are dreptate Laura... si voi... fiecare dintre noi a iubit si a fost iubit macar o data in viata. E greu de descris cum e cand iubesti si esti iubit, intr-adevar. Noi eram atat de fericiti incat nu mai vedeam nimic in jurul nostru, toate problemele erau egale cu zero atata timp cat eram noi doi sanatosi si fericiti. Parca soarele lumina mai tare si toti oamenii erau frumosi si buni.

Trist e cand nu ai sansa sa traiesti iubirea asta toata viata, cand cel pe care il iubesti si pentru care esti totul dispare. Si cand, orice ai face sa iubesti din nou, nu mai poti darui. Si nici nu stii cum sa primesti.

scuze, se pare ca m-am ndepartat de subiect..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

Într-o zi am aflat din nou cum este să iubesti... cum este sa ti doresti atingerea miinilor lui, a buzelor lui, a rasuflarii lui. Am aflat din nou dorinta de a te darui cu toata fiinta, cu tot sufletul.. sa ti doresti ca azi sa incremeneasca pentru vecie, ca miine sa dispara…
Intr o zi am reaflat ce nseamna minunea unui sarut… ca o pierdere de sine, ca o contopire pina la pierzanie. Am invatat cum este sa fii nebun… nebun de dorinte si doruri… sa calci in picioare idei inradacinate in propria ti fiinta.. sa nu existe limite in ceea ce faci, ce daruiesti..
Tot intr o zi am invatat sa zbor, sa traiesc. Sa mi deschid aripile fara teama, ca ntr un dans de lebada.. acum zbor, zbor sub simpla atingere a privirii lui. La atingerea palmei lui ating cerul, si lumea imi devine un paradis. Revin pe pamint doar ptr a reincepe… iar si iar.
Nu exista miine, miine s a topit sub soaptele lui, miine nu exista decit ptr altii, pentru mine nu exista decit ACUM si AICI.
Ma pierd in ochii lui si ma purific in bratele lui. As vrea sa i ofer fericirea, sa l fac sa simta zborul sufletului meu. Incerc sa l iau cu mine, sa i descriu raiul meu regasit… Am inflorit peste noapte ca un crin… E tirziu? E devreme? Cine mai sta sa socoteasca? Inima mea nu stie sa numere decit clipele ce ramin pina cind il voi revedea.
Ingenunchez in fiecare clipa in fata lui… ca in fata unui zeu… si n fiecare clipa el imi intinde mina si ma ridica: “sintem egali” imi spune… dar cum poate exista egalitate in dragoste? In dragoste unul ofera intotdeauna mai mult… iar eu, prefer ca eu sa fiu cel ce ofera totul. Altfel nu as avea liniste. Cum poate exista egalitate intre un zeu si o muritoare?
Cind pleaca, ii imbrac umbra in zimbet, asa, aparat de zimbetul meu sa revina si miine. Ii sarut urmele pasilor… ca saruturile mele sa mi l redea si miine. Da, il primesc ca pe un dar… il string la piept si as vrea ca parfumul trupului lui sa ramina lipit de trupul meu. Daca n ar fi el, daca n ar fi mingiierile lui, daca n ar fi soaptele lui cu siguranta m as pierde ca un fum in zilele ce vor veni. Acum, el este Soarele meu căci nu exist decit in lumina lui. Iti multumesc Doamne pentru acest dar… Iti multumesc Doamne pentru ca mi ai redat dragostea, ca nu ai lasat ca ea sa moara in inima mea, ca inca ma mai pot bucura de ea. Iti multumesc Doamne pentru el si fie ca fiinta mea sa i poata oferi macar un strop din fericirea ce mi o daruieste el.

in speranta ca nu v am plictisit...
pupici grasunei

Mergi la inceput