Despre picioare si caracter

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

aoleu cercetatorii astia...dar eu misc din picioare ceva de speriat, ce caracter oi avea? "tanar si nelinistit"?

Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu pot decat sa..

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Hehehe...eu m-am regäsit la nr. 1 si 6...dar nu am gäsit faza cu statul pe jos si cu picioarele incrucisate ca la yoga!!
Cit despre lungime, nu le-am mäsurat!!!...sä zicem cä la 1,64m am ca. 90 cm de picioare!!!....deci sint la mijloc...am de toate!!...dacä mai am si tocuri inalte, mä trec cercetätorii la categoria aialaltä!!!...si am probleme cu bärbatii deja fixati!!!....offf, parcä n-as avea destule si färä toace!!!
Da´despre titze nu cerceteazä nimeni nimic???....sau poponetzuri???

Cit despre picioarele lui Oana, ce sä zic???...ori sint de plastic, si au sosete cu Coca Cola pe ele, ori sint umflate, ori träieste pe picior mare!!!

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by camelia-daniela

Da´despre titze nu cerceteazä nimeni nimic???....sau poponetzuri???

Pupici de la Cami.

Ba da: TOTI BARBATII LE STUDIAZA SI CRED CA FOARTE ATENT, TOTI, TOTI, DE LA ACEL ADAM INCOACE... !!! SI NOUA NU NE PLACEEEEEEE....

Pentru toti BB., toate fetele, toate mamicile si toate burticile, fie ca Ziua de 8 Martie sa va aduca in Viata Primavara, multa Sanatate, Fericire si numai Bucurii...

LA MULTI ANI !

Din Timisoara,
DARAEL & Maria-Daria (3 saptamani)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Mai eu de cand ma stiu stau picior peste picior si balansez un picior.
Cat despre lungimea piciorelor, e de 1,20 cm deci se cam bat in cap una cu alta, nu credeti?

gabi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabrielat

...Cat despre lungimea piciorelor, e de 1,20 cm ...
gabi

Gabi....amindouä picioarele???

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danilie

dupa parerea mea toate femeile au cap si stau cu picioarele asa cum se simt ele bine .

dani

Dupä pärerea mea, toate femeile au si cap, au si picioare, au si git, au si miini, au si poponetz, au si titze, au si mult farmec!!!...fiecare in felul ei!!!
Vä urez la toate titzoasele un LA MULTI ANI !!! mare de tot, cit roata carului!!!
Stati cu amindouä picioarele pe pämint, fiti fericite si iubite de "cercetätorii" vostri!!!
de la Cami.

Mergi la inceput