Mamici din Italia?
Raspunsuri - Pagina 2
mariaangeli_que spune:
amorena ,mai fata ,pai,tu sperii fetele ,stii bine ca aici lumea e secretoasa,au invatat si romancele sa nu iasa la iveala ca le papa lupul....
marcellinna spune:
Va salut fetelor.
Sunt in Italia de apr.2 ani.
Am descoperit de curand acest forum si n-am prea participat la discutii fiind inca in faza in care citesc ce s-a postat pana acum.
Sunt o groaza de discutii deschise si-mi place,felicitari tuturor.
Numai ca eu sunt mamica unei domnisoare,fiica mea e marisoara.
Daca aveti intrebari legate de Italia ...poftiti va rog,am sa incerc sa va raspund sau sa va dau indicatii de unde puteti sa va informati de tot ceea ce va framanta sau aveti nevoie sa stiti.
Va saluta Ella mamica unei domnisoare
stelutica spune:
Ciau fetelor,
sunt si eu "italianca".
Sunt in Italia de 2 ani, maritata dar nu sunt inca mamica.
Locuesc in provincia di Napoli. Nu e nimeni pe aproape ?
Si eu as fi bucuroasa sa ne marim gasca ca suntem intradevar cam putine.
Un salut calduros la toate.
wendy spune:
ciao fetelor. Si eu stau in Italia de 5 ani.As vrea sa stiu daca e cineva in Roma sau daca in Italia e cineva din Vilcea
rodika spune:
Salut !Eu sunt la Torino(de loc Bucuresti),si sunt mamica lui Sebastian(10 luni);ma intereseaza sa lucrez pt.Avon ,daca nu-i complicat pt.mine ;ma refer la timp ...caci bebeul imi ocupa mare parte a timpului.
rodika spune:
Fetelor pe unde sunteti?Ahaaaaa....ati plecat in vacanta cu toate ...in gasca ....sa-mi spuneti si mie cum a fost
dayen spune:
Buna fetele,si eu sint in italia de vreo 12 ani,locuiesc la torino,si parinti mei sint originari di vilcea.