Oltencele, poftiti la povesti(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

quote:
sint in iubiri nabadioase cu un coleg de munca :) care are 11 ani mai putin.

ia sa ma prezint si eu.
nascuta, crescuta in Aninoasa, GJ, liceul..in Tg-Carbunesti, 2 ani prin Baia Mare la un postliceal si din 98 in Bucuresti...lucrez si studiez

fara bb..fara acte legale locuesc cu un moldo...de Iasi, de 6 ani..
fara animale..aaa si am 30 de ani fara 3 luni

nika interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Beeei...va adunarati - ce ma bucur!
Bun venit...celor care au venit printre noi si nu va mai luati , bei de mine ca lipsii citeva zile...munca multa si acasa hard-ul se duse dracu'...asteptam salariul!
Tzuc...
In sfirsit gatasi statistica!Asa mi-e si mie usor sa studiez...sa vad cu cine ma inrudesc!!!
Eu - cre' ca va spusei si pe pagina ailalta, dar nu conteaza, oricum vorbeam cam de una singura pe acolo, ma nascui la Tg.jiu, 'firsii lic.T.Vladimirescu si plecai la orassa studiez.Si de atunci nu ma mai miscai din Craiova si cum omul cind n-are de lucru, isi face - ma maritai si trintii s'un cupil...pe care il puteti vedea pe album!
Imi place mult sa tainui cu voi pe aici si poate ne-om intilni si dincolo de computere...
Care puteti sa tainuiti pe messenger yahoo dati-mi PM si trancanim si acolo de una, de alta.
Eeee...va doresc un we frumos si abia astepta sa ne reintilnim saptamina viitoare.Si eu sper si in we dupe ce ne reparam computeru..
pup toate oltencele

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Pupici si de la mine. din pacate timpul nu pot petrece mai mult timp alaturi de voi.! Sa stiti ca nu v-am uitat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

tiii, veniti fetelor la taina aici, nu va mai ascundeti!!!
Eu mai stau un pic la munca si-apoi o tulesc, peste 2 ore ajung acasa si atunci pot sta cu voi mai linistita :)
Tzuc, nu stiu unde merge sotul tau, sa fie la Muret? Nu prea cred, e numai la 30 de minute de T-lse.... Sa fie la Montauban? sau la Albi?
Cahors?
Fetele din Vilcea, veniti aici la prezentari, poate ne stim????
Maaria, eu ma trag din neamul lui Becea, tu?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna oltencelor! N-am mai dat demult si sper sa nu va suparati pe mine. Vad ca avem si lume noua. Se ingroasa randurile oltenilor pe forum.:)

Viorela, eu sunt una din cele trei fete de Turnu Severin. Am terminat liceul in 1990 si nu Traianul. M-as bucura daca ne cunoastem si chiar daca nu ne cunoastem din Severin, putem sa ne imprietenim aici.
Eu mai am rude si prieteni (destul de multi) in Severin si daca ma gandesc la cata lume cunosc acolo, zici ca am plecat abia ieri din oras. Tu mai ai legaturi cu orasul? Ai mai fost prin Severin in ultimii ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Servus Nedda
Eu am terminat in ......hai, hai, hai, '80, puuuuuuuuf!
Ce ma bucur de tine, hai sa-ti povestesc de mine, in 89 am plecat la Timisoara ca maica-mea e de acolo si acolo am stat pana anul trecut cand m-am mutat aici in Germania!
Mai am in Severin, verisori, ultima data am fost acum vreo 2 ani. Acum locuiesc intr-un orasel ca Severinul, dar nu asa de frumos pt. ca e monoton ca toate orasele mici din Germania: Aldi, Lidl si "pomul breslelor"!
La Severin aveam Dunarea, aici am lacurile super ingrijite si "sterse de praf, la Sev, erau ruinele, muzeul, parcurile, monumentul eroilöor unde fumam pe ascuns,aici doar trotuarele bine finisate unde trebuie sa ai grija sa circuli pe dreapta ca altfel te calca biciclistii!
Of, ca mi-ai trezit amintiri acum, mai spune tu pe unde locuiai, te pomeni ca in Crihala?
Eu am locuit in centru pe Decebal la P1!
Pusi, Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Si inca ceva, ma bucur de voi fetelor ca sunteti taaaaaaaare calde!
Viorela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ei Viorela, eu pot sa zic ca tu mi-ai trezit amintirile despre Severin.:) Nu stiu cum se face dar mi-e drag oraselul nostru chiar daca am plecat de-acolo si ajung atat de rar inapoi. Intr-adevar am locuit in Crihala, pe langa Piata Agroalimentara (fosta piata a sarbilor dar ultima dinainte de revolutie, nu cea veche de langa Obelisc).
Mai am un frate care locuieste cu familia acolo precum si niste unchi, matusi si verisori si o gramada de prieteni pe care nu stiu cand o sa mai ajung sa-i vad.
Imi amintesc ce zici tu de Dunare si de ruine, ca doar pe-acolo ne faceam veacul cu colegii de liceu.:) Eh, ce vremuri fara griji!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Viorela,

tot de la o severineancä!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

fetele cucuietele, am uitat sa va spun ca ma cheama Anca :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput