Bebelus ucis de laptele de mama

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Bucluc, sunt pe aceeasi unda cu matusa ta, si eu am mai baut cate un pahar de bere, si alaptez. Intr-adevar se admit 8oz (approx 240ml) de alcool pe zi, vin sau bere, chiar medicul mi-a spus in maternitate inainte de-a pleca acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si aici, in spital, dupa ce a nascut cumnata mea, desi alapta, i-a adus asistenta de fata cu mine o sticluta mica de sampanie...Si a zis ca sa bea linistita, ca nu se intampla nimic...
Si eu as impusca-o pe acea femeie nebuna...

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Nu reusesc sa inteleg de ce unele nu o credeti pe femeia asta capabila de sentimente. Eu vreau sa cred ca e foarte indurerata si ca nu si-a dat seama de consecinte. Poate are probleme, poate e alcoolica...poate nu a avut bani de avort...poate nu a vrut sa faca avort...poate nu are bani de anticonceptionale...poate ...poate.., dar asistenta la care era inscrisa ar fi putut sa-si dea mai mult interesul sa o ajute cu sfaturi, cu indrumari in loc de idei preconcepute ca “au facut copii pentru ca sa poata trai din alocatiile si ajutorul pe care le da statul”. Poate a facut-o, nu stiu. Speculez si eu ... E greu de inteles...

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nu pot sa cred ca a fost premeditat, cred ca doar neglijenta si ignoranta, o fi baut la inceput ca sa faca lapte, apoi inca un pahar si tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

inconstienta,asta cred,cred ca nici nu a suferit dupa copilul ala,eu am plans cand am vazut stirea dar ea nu cand a aflat sunt sigura,la televizor era asa de degajata de parca nu ar fi facut nimic rau,si cand te gandesti ca in toata lumea asa sunt atat de multe"mame"care isi bat joc de ingerasii astia mici,pe care sau chinuit totusi sa-l duca in pantece noua luni de zile!de ce?e oribil cese intampla!!eu m-am chinuit de la 5 luni sa pot sa duc sarcina la bun sfarsit,nu mai zic de bautura ,ciocolata ,cafea sau tigara,in timpul sarcinii sau dupa cea am nascut pana la un an ,inplinit de puisorul meu! cris

tcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu cred ca i-a dat si copilului sa bea! La betie probabil nu a mai stiut ce face!! Oricum, merita impuscata!!!

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Mie greu sa cred ca de la o bere(500ml x 3-4% concentratie alcoolica)copilul poate avea 1,9la mie...Cit despre mama,mai mult ca sigur ca a baut mult mai mult,dar cred ca nici prin cap nu i-a dat ca se poate intimpla asa ceva.
De exemplu, eu am obosit...copilul meu este asa o zgitie, care sare in toate partile si cade cu premergatorul...mereu ma gindesc cite s-ar putea intimpla...oricit as vrea, nu reusesc INTOTDEAUNA sa tin TOTUL sub control.Cred ca unele lucruri trebuiesc lasate si-n seama Celui de Sus.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar lasati-L pe Dumnezeu s-o judece, El stie cel mai bine...ce s-a intimplat cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Nu cred ca numai dintr-o bere se poate face o asemenea alcoolemie in sange! Este totusi 1.9 la mie, ceea ce este foarte mult. Mai mult tind sa cred ca i-a fost administrat bebelusului alcool pentru "a fii linistit" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Ce mama poate face asa ceva?????.....

Ana 18 saptamani

"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Eu imi amintesc de un alt caz de mai demult (anul trecut parca) cand un bunic si-a "ucis" nepotul de 2 ani imbatandu-l bine tot prin zona aceea.
Dar asta este o problema cronica in zona.
Mie imi veneau copiii la scoala beti, si ii intrebam: "ce-ai mancat azi dimineata ?" raspuns: "paine cu vin". Si cand am incercat sa explic mamelor ca nu-i prea sanatos, mi-au raspuns ca n-au ce le da de mancare. Curtea era plina de vita si se plangeau ca cartofii sunt scumpi ! Si daca le-am sugerat sa faca acolo 2-3 straturi cu legume mi-au raspuns "pai cum sa fac eu asta ? ca nimeni nu face asa ceva aici."
N-are rost sa comentam. Intrebarea e cum pot fi convinsi acesti oameni ca nu-i bine ce fac. Imi raspundeau mereu, ca "si eu am crescut tot asa si n-am murit..."

Mergi la inceput