Chirurgie laser pe col

Chirurgie laser pe col | Autor: luli

Link direct la acest mesaj

Am mare nevoie de jutorul vostru - spuneti-mi stiti daca exista posibilitatea in Galati sau Braila sa fie eliminata o rana de pe col prin chirurgie laser si nu cauterizata? Va rog din suflet sa ma ajutati.
Multumind si asteptand raspunsul vostru,

Luli

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eu stau in galati,insa nu am auzit vreodata de laser pt ranile de pe col.
Am avut dfe ori nevoie de cauterizare.O data acum 3 ani..si o data anul trecut.
Ti-a contraindicat cineva cauterizarea?Sau doar vti-e teama?sa stii ca este suportabila.

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Draga Corina,

Ai niste minunatii de copii,sa-ti traiasca. Nu nu mi-a contraindicat nimeni sa fac cauterizare chiar daca am fost la 2 doctori insa nici nu mi-au indicat chiar daca mi-au spus ca e o rana mai veche insa am vazut la Oana Cuzino ca o rana pe col poate fi eliminata complet cu chirurgie laser fara nici un risc si definitiv. prin urmare m-am gandit sa o incerc si pe asta. Tu care medici din Galati (in domeniu) ii vezi "valabili"?

Pupici

Luli

PS: Unde stai mi se pare cunoscuta zona!

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

nu shtiu daca exista īn orashele respective. pot sa spun, īnsa, ca exista la Bucuresti. Daca te tzin buzunarele...este cel mai indicat sa adopti metoda aceasta. Efect sigur, definitiv, fara durere....DAR un pretz....
Eu anul trecut am facut o electrocauterizare shi la mom. respectiv costa la Medsana vreo 8-900.000/cm². Se masoara rana shi te taxeaza la suprafatza total. Deci daca ai ghinionul sa ai shi o rana foarte mare...brrrrrrrrrr. Eu nu mi'am permis atunci :-(( ma ducea la cāteva milioane bune...

Multa sanatate!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Cauterizarea este suportabila , nu trebuie sa-ti fie frica.Eu am facut una acum multi ani , vreo 4 ani, si nici pina in ziua de azi nu am nimic.M-am refacut repede, desi am avut o rana mare.

Mihaela

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor, sunteti niste scumpe insa totusi eu sunt nedumerita de ce totusi doctorii mi-au spus ca "nu este cazul de cauterizare" chiar daca m-au speriat ca e veche, ca e urata, ca.... bla, bla.....
Uitati ce mi-a scris pe rezultat:
Uter in anteversie cu endometru trilaminat 4,72/2,94 cm
?!?Erostructura uterina normala; Ovarul drept diam 2,91 cm prezinta 2 foliculi, cel mai mare diam 1,14 cm; Ovarul stang diam 3,19 cm erostructura normala. Analizele le-am facut in ziua a 8a daca mai tin eu bine minte.
Col cu leziune periorificiala sugertiva cu vase in ac de par
La acid acetic YSC(sau JSC) vizibila,zona intinsa de ectopie periorificiala; Numeroare orificii glandulare si glande cu guleras; Pe buza?!? ant ov?!?! 1-2; 2 zone?!?!(fire) EAA
Test Lugol 2 zone iod negative pe buza ant corespunzatoare firelor EAA.

I CE superficiale numeroase intermediare rare, polimorfonucleare , flora frunza de feriga II
II idem Papanicolau II
M, V, Tr(?!?!?) absent
Flora foarte abundenta , absent?!?! din ?!?!? cobleocili?!?!?( firar sa fie de treaba ca nu am inteles)

Diagnostic - Colpita - tratament Colpotrofin XXX ovule 1 ovul/zi (fara cauterizare)

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Luli,
multumim frumos de lauda!!!
Eu am fost la Botezatu care si colposcop si vede perfect ce face acolo..eu ma duc o data la 6 luni la control..ca..paza buna trece primejdia grea!
Ce vreau eu sa-ti spun..ca numa un tampit spune ca nu e cazul de cauterizare..ca eu de ex am avut o rana de 0,5 mm si nu se vedea cu ochiul liber ,ci numai la colposcop..si mi-a cauterizat-o..ca astea oricand pot degenera.

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Draga Korinna,

Sitii care e faza? ultimul tratament a fost recomandat de Botezatu si tot el e unul dintre medicii care nu mi-a recomndat cauterizare....
Nu stiu ce sa zic....sunt total derutata....

Pupici

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

http://www.avantaje.ro/sanatate/laserul-ginecologie1.html
sper sa fie de folos cuiva...

Mergi la inceput