eu gemeni-el rac

eu gemeni-el rac | Autor: lacri

Link direct la acest mesaj

buna fetelor!va urez la toate primavara superba si multa fericire!credeti voi ca zodiile chiar conteaza?eu de multe ori tind sa cred mai ales datorita casniciei mele.se zice ca gemenii cu racii nu se prea inteleg(gemenii sunt prea fluturalnici iar racii prea casnici si realisti).asa suntem si noi-eu gemeni si sotul meu rac-si ne "intapam" si ne ciondanim mai tot timpul din orice fleac,cand e lumea mai draga ne gasim noi de la ce sa ne certam putin.in rest sunt foarte multumita de el:-el aduce bani in casa si aduce bine ca nu ne lipseste nimic;ma ajuta cam in toate in afara de a sta prea mult cu baietelul nostru.in rest el face piata,ma ajuta si in bucatarie cateodata si nu este tipul care sa astepte sa ii pun eu "strachina"cu mancare sub nas;-este un fidel convins ceea ce sunt si eu si deci nu ar fi probleme din cauza infidelitatii.defectul care il are cel mai mare :este foarte ganditor si putin tacut.de multe ori imi propun sa las si eu mai mult de la mine numai ca sa nu ne mai ciondanim atat(pt.ca nu este un barbat urat,nici rau si ne-am casatorit din dragoste si inca ne iubim foarte mult)dar nu rezist prea mult pt.ca sunt si eu foarte orgolioasa si ne suparam iar de la un fleac.de multe ori ma sperii ca poate nu suntem facuti unul pentru celalalt si ca nu va rezista casnicia noastra dar timpul va decideeiii,mi-am descarcat si eu sufletelul va multumesc ca mi-ati dat ocazia va pupacesc si sa auzim numai de bine!

lacramioara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Sa ma ierti daca-ti raspund fara sa se potriveasca prea bine situatia mea cu titlul subiectului, dar m-a amuzat coincidenta!
Si noi suntem un cuplu rac-gemeni, doar ca invers ! Eu sunt rac si el e geaman! Si eu stiam ca, teoretic, nu-i combinatia ideala, dar te pui cu ce-ti ofera soarta? Ne-am cunoscut, ne-am iubit, avem doi copii impreuna, ii iubim si-i crestem impreuna si inca ne mai iubim unul pe altul! Ne mai si, dar ne trece! El imi reproseaza ca-l bat prea mult la cap, iar eu lui ca e uneori rastit si cam nervos!

Amandoua reprosurile sunt cam adevarate...

Pana una-alta, suntem casatoriti de 6 ani, am fost tare vrednici cu copiii(au venit repede si-i multumim lui Dumnezeu pentru asa), ne luptam zi de zi cu viata samd...

O zi buna iti doresc, Lacramioara

Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SMART spune:

Eu sunt rac si vorbind de raci, pot sa va spun ca in viata mea am trait cu doi dintre ei. Cu unul am avut o poveste de 7 ani, de dute -vino permanent, un flusturatec pe care nu am reusit sa-l inteleg niciodata si pe care la un moment dat a trebuit sa-l las in urma. Un barbat pentru care nici macar poligamia nu ar fi fost deajuns, pina si un harem daca ar avea l-ar schimba de doua ori pe an. Si al doilea rac cu care traiesc de 10 ani, si care de zece ani imi aduce micul dejun in pat, nu se duce nicaieri fara mine, prefera sa rateze pina si un meci de fotbal daca nu vreu sa merg cu el. Lucram imreuna, facem sport inpreuna, crestem copii impreuna. Intre cei doi este o diferenta ca de la cer la pamint! Raci! Asa ca nu prea pot sa mai generalizez dupa experienta pe care am avut-o.

FELICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_B spune:

Eu rac, fostul rac=si nu exista nici un numitor comun, o serie de renuntari si impacari si tras de par...
Eu rac, mama gemeni, nu ne intelegem dar ne iubim chiar cu si scandal, e incompatibilitate de caractere. Toate problemele ni le rezolvam in maniere diverse! Dar eu zic ca unde este dragoste tre sa fie si multa intelegere!
Mie mi-era groaza ca BB ar putea fi in gemeni, dar vine la sf lui sept!
sim si BB 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Si eu la fel ca si Nora, exact pe dos, cu subiectul! Eu -rac, el- gemeni! Dar merge bine. Doar ca eu cate odata mai sar calul, de prea mult bine, cum zice mama! Sar calul in ideea ca eu sunt aceea care mai gasesc chichite de cearta, dar tot mie imi trece prima!In rest ne completam unul pe altul in calitati si defecte! La mine se potriveste zodia perfect, dar la sotul meu nu prea, chiar are calitati contrare defectelor descrise in zodie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ok, la noi e putin diferit, eu Gemeni, el Leu. m-am bagat si eu in discutie, pentru ca, asa cum a spus si lacri, ne ciondanim uneori, si, vorba cuiva de pe forum, pina <<ies scintei de aprindem aragazul>>

una peste alta, cred ca noi, gemenele, suntem cam zapacite, dar si orgolioase (cam prea tare, deseori, ca foarte greu lasam de la noi) . cred ca ne-am lua la duel cu orice zodie . e drept, suntem cit doua persoane, deci incapatinare dubla, agitatie dubla...

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput