ups ... gafa cu putuca
Raspunsuri - Pagina 3
alba spune:
BRAVO Andrei da, sa-i spui lui mami ca la "ciorapeii cu chilotzel" le mai spune si dresuri ![]()
& 
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)
eli spune:

ce faze dragute!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza,
in 16 saptamani
elena_ltd spune:
ce scumpete! Pai sa pupe, altfel cum sa treaca? 
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
anamaria spune:
Micutii de ei, in dragostea lor, chiar cred ca daca pupa mama/tata/bunica trece durerea... si oricum trece, ca ei uita repede...
Se lovise tati la fotbal, il durea pe la calcai, undeva. Bogdan intreba de zor: - Ce-i, tati, ce te doare??? - Piciorul! - Bine, da' unde??? Pana la urma i-a aratat, asa ca piciul s-a culcat pe jos (tati statea pe canapea) i-a luat repede piciorul si l-a pupat...
Intr-o zi, ma durea spatele tare-tare. Luasem ceva pilule, da' nimic... la un moment dat, ma observa Bogdan: - ce-i mami?
/ - Ma doare spatele rau de tot...
- Lasa, mami, ca pun eu mana acolo si trece. (a trebuit sa ma fac ca trece, altfel imi perd credibilitatea, nu???
daca dragoste nu e, nimic nu e!
calina73 spune:
frumoase vorbe si parca de duh...uneori iti trece durearea fara sa mai pupe ei doar sa-i vezi sau sa-i auzi si parca esti ca nou...iar cu puti sa pupe si D-NA...![]()
Ozy spune:
Vai am ras cu lacrimi si mi-a sarit si somnul,draguti mai sunt copii mai ales cand face si cate o gafa si al meu este invatat cu pupatul dar inca in public nu face gafe el vine numai la mama preferata lui .
Amuzant subiect si sa mai povestiti ce boacane mai fac ca ne amuza si bine dispun tare de tot scumpi de ei.