Meniu aniversare doi ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

O idee care ii va incanta pe cei mici, desi nu stiu cat vor intelege la 2 anisori e tombola cu dulciuri si alte obiecte mici. Faci biletele cu numere de la 1 la... cati invitati sunt, le impaturesti si le pui intr-o caciulita, apoi pui biletele cu aceleasi numere si in pungulitele cu atentii.
Ai mei au fost foarte incantati, exceptand spargerea baloanelor cu furculita, mastile si coifurile cu care s-au pozat si joaca pe calculator .

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Eu ma gandeam ca la calculator a pun desene...
Ciufulici,ce fel de crema iese din nuca macinata cu lapte si zahar?Cum o intinzi pe foi?

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

quote:
Originally posted by adi69

Eu ma gandeam ca la calculator a pun desene...
Ciufulici,ce fel de crema iese din nuca macinata cu lapte si zahar?Cum o intinzi pe foi?

Dia si bebe Rucsi

Scuze adi69 ca am scapat din vedere, dupa ce oparesti nucile si se racoresc putin se pune un pachet de unt. Am vrut sa scriu acolo ca poti sa faci doar cu unt fara sa mai oparesti nucile. Dar am recitit acum si am vazut ca a iesti altceva.

Da te rog sa ma ierti, nu imi place sa scriu retete. Si cred ca ati observat ca de aceea nici nu prea scriu la aceasta sectiune.

Acum un secret, avand in vedere ca avem o prietena comuna si ca si eu sunt din Iasi am scris si reteta.

Toate bune de la mine
Ciufulici

Mergi la inceput