ce-mi vazura ochii??!:))

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ti-am trimis adresa de mail pe PM. Merçi!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Hai sä vä spun si eu una tare!!!
Mi-a venit termenul sä o nasc pe Anne-Marie si m-am dus la spital...asa, cä n-aveam ce face!!!
La vreo 2 ore, mi-au spus cä nu pot sä nasc normal si trebuie sä-mi facä cezarianä!!!...eu care mä c---m pe mine de frica operatiilor, m-am "incäpätinat" si am zis: "nuuu...eu pot sä nasc si asa!!!"...i-am tinut pe äia vreo 2 ore cä nu vroiam sä-mi semnez "testamentul"!!!
Boaaah...dupä ce am semnat, m-au luat cu asa o vitezä si m-au dus la etajul de mai sus, sau de mai joc...cä nu mai stiu in graba ce o aveam...si nici nu mai puteam numära becurile de pe tavanul holului, de tare ce mä cärau cu patul!!!
In fine, ajung in sala de "täiere", vine unul si mä dezinfecteazä, dupä care apare altul...mie mi-era asa de fricä, de nu-mi mai simteam pulsul!!
Pe lingä asta, au mai apärut si o grämadä de studenti pe la geamuri ( habar nu am de unde, cä era 23:20!!!)...vaaaai, ce penibil!!!....si eu nesimtita stäteam acolo cräcitä si le arätam totul!!!...e posibil asa ceva??
Am inchis ochii si mi-am zis cä din momentul äla imi este totul egal, cind....la un moment dat aud pe cineva cä vorbeste romäneste cu mine!!!
Atunci chiar cä am zis cä am innebunit!!!...mä intrebam oare unde sint???...in De, sau in Ro???...nici nu mai stiam de mine!!!
Deschid ochii sä mä conving, si-l väd pe unul care insista pe romäneste!!!...era intr-adevär un profesor romän de la clinica aia, dar de multi ani in De!!...si eu habar nu aveam!!
Oricum, am rämas prieteni de atunci si chiar s-a supärat pe mine cind a auzit cä am botezat fetita si nu l-am intrebat pe el dacä vrea sä fie nas!!...mie nici prin gind nu mi-a trecut, cä stiam cä este fff greu de gäsit...el se ocupa de fapt cu operatii de cancer la sini, ovare etc...cind mi-a spus asta pe masa de operatie, am crezut cä mor!!!
Cicä..."stii, poate cä n-o sä arate asa de bine operatia, cä de fapt eu fac cutare si cutare, deci nu este chiar domeniul meu!!!"...dar eram o urgentä la ora aia si el stätea aproape de clinicä!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Camelia..mi-a placut povestioara ta....dar mai mult cum ai scris-o.....ar fi trebuit sa fii scriitoare ceva....

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Cine vrea sa revada nefericita intamplare sa se uite pe: www.haz.ro/video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am vazut cand s-a intamplat .
Saracul om.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Saracu' om va dati seama ce penibil s-a simtit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Alexa nu pot sa deschid linku' zice ca eror..chestii..Adela imi trimiti si mie pe mail ca-s curioasa..pls..Vikinga& bb Aldohttp://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Probabila ca d-nul Boc s-a simtit penibil dar a fost de admirat ca dupa o asa cazatura a mai fost in stare sa ramana la emisiune pana la final...iar Gheorghe s-a ales cu o amenda de 50 mil., amenda luata de la CNA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Probabila ca d-nul Boc s-a simtit penibil dar a fost de admirat ca dupa o asa cazatura a mai fost in stare sa ramana la emisiune pana la final...iar Gheorghe s-a ales cu o amenda de 50 mil., amenda luata de la CNA....

De ce i-a dat amenda?

~~ Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Camelia, eu care nu ma hlizesc din orice, am ras cu lacrimi nu alta! Sanatate!

Mergi la inceput