histeroscopie

histeroscopie | Autor: ankka13

Link direct la acest mesaj

buna fetelor .Va scriu pt ca mor de frica .marti ma internez la pantelimon .Voi face histeroscopie si dupa aceea imi va spune daca am uterul ok ,ca deocamdata nu se stie .Nu mi-e frica de operatie ci mi-e frica de verdictul lui r .Daca uterul nu e bun nu am absolut nici o sansa (doar mama purtator care nu mi se pare o optiune ).Asta e !!!
Am niste emotii teribile si in afara de sotul meu nu ma prea sprijina nimeni .Ma asteptam ca toata familia sa lupte pt aceasi cauza ,Dar i-am gasit preocupati mai mult de altceva .De exemplu mama mea crede ca o cura de slabire urgenta ar trebui sa fac acum si ca bb mai poate astepta .M-a durut MULT atitudinea ei si probabil ca pe acest fond psihic devin si mai sensibila .Hai ca m-am cam indepartat .Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Draga mea, fii curajoasa! Eu am facut histeroscopie dar am inteles ca stii despre ce e vorba si nu de asta iti e frica. Mergi acolo increzatoare si plina de optimism. Eu stau aproape de spital si daca ai nevoie de ceva, de orice, te rog sa imi spui. Am inteles ca esti din Satu Mare. Unde o sa stati? Iti trimit pe PM numarul meu de mobil.

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sunt alaturi de tine!! Si fii curajoasa..ce sa faci...asta e daca trebuie sa treci si prin asta...
Gandeste-te la scop..

BAFTA!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Anca, mult noroc!

Ai incredere in tine si in sansa ta.

Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu sunt alaturi de tine! Stiu ce inseamna sa-ti doresti un copil. oricum, pana nu ai verdictul, nimic nu e pierdut, roaga-te la Dumnezeu si te va asculta!
Mult succes si curaj!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

mersi mult fetelor .am sa postez ce mi s-a spus .sper sa fie de bine .
Raluca esti o dulce .Stam la cumnata mea dar mi-ar placea sa me vedem in Bucuresti daca ai timp si pentru mine .Pe acest site exista numai oameni deosebit.Cred ca s-au strans cu totii aici .Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anca, mult curaj, nu te mai teme si... nu uita: mai presus de verdictele medicilor este vointa lui Dumnezeu! Si medicii cred in minuni!
Nu inceta sa crezi ca pana la urma totul va fi bine!
Mult curaj si incredere!

Anemona, cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Draga Anca,Ma numesc Ionica am 31 de ani si am sperat timp de 4 ani sa am un bebe.In luna februarie 2003 am facut aceasta operatie Histeroscopie(curatare de adeziuni uterine) ,totul s-a decurs normal cu anestezie generala,operatia este aproape invizibila,mi s-a facut doar 3gaurele micute,una la buric si inca doua linga!!
A trecut exact un an de la operatie,iar acum sunt insarcinata de 4 saptamani.
Doctorul mi-a spus ca totul decurge normal si ca am facut bine sa fac acea operatie!!
Nu-ti fie teama ,nu este dureros !!
Pupici si curaj ca doar esti femeie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

ionica, histeroscopia pe care am facut-o eu nu seamana cu ce ai descris tu! nu mi-au facut anestezie si nu a fost chiar o operatie. a fost o examinare a uterului si a trompelor folosind o sonda cu o camera video in varf!

ankka13, astept un semn (telefon) de la tine cand termini!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

eu cred ca ionica vorbeste de laparoscopie .Histeroscopia are loc in interior si fara gaurele .Dar tot frica mi-e putin.Te sun raluca .sper sa fie totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by ankka13

eu cred ca ionica vorbeste de laparoscopie .Histeroscopia are loc in interior si fara gaurele .Dar tot frica mi-e putin.Te sun raluca .sper sa fie totul ok

anca

Da, asa este! Ai dreptate Anca.
Eu am facut laparoscopie, si este un fel de operatie fara taietura, si sub anestezie generala.

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

Mergi la inceput