FACEM O ASOCIATIE?

FACEM O ASOCIATIE? | Autor: adrianangi

Link direct la acest mesaj

Cred ca sunt in asentimentul multor fete de pe forum cind spun ca trebuie sa ne organizam. Putem fi o armata, dar trebuie sa avem puterea unei organizatii. Sa facem, de pilda, o asociatie! Pot pune luni pe forum demersurile care trebuie facute pentru a deveni o asociatie. Ii putem ruga pe baietii de la legislativ (Marius si Liviu) sa lucreze la statut... F. important, insa, avem nevoie de un sediu, fie doar si pe foaia de hirtie, si de un patrimoniu minim (nu mai stiu exact la cit se ridica suma...). Haideti sa ne impartim lucrurile: sa vedem cine se poate oferi sa alerge cu actele, cine are timp si energie pentru un asemenea proiect...
Ginditi-va insa ca sansele noastre in campaniile umanitare ar fi mult mai mari! Am fi bagate in seama, am putea sa colaboram, am insemna ceva in societatea civila!

Ca sa nu bag capul sub pamint dupa ce fac galagie, despre mine pot sa va spun ca pot participa la partea "soft" a proiectului..., culegere de informatii necesare, mediatizarea asociatiei... Am un bebe de 1 an si 5 luni si un serviciu care ma stoarce de 10 ore/zi, mi-e imposibil sa-mi asum mai multe sarcini. Dar tot ce voi putea sa fac, promit sa fac din tot sufletul!
Mai departe, cine ia cuvintul?

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Completare si rugaminte mare: Va rog, daca raspundeti la acest subiect, alaturi de buna (sau rea) idee, sa spuna fiecare, realist, ce ar putea face. E f. important sa stim din start, cu toatele, ce sanse avem de a ne organiza! Va multumesc si nu mi-o louati in nume de rau... floricele sunt frumoase, dar noi avem acum nevoie de arme, caci plecam la lupta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Draga mea, cred ca este o idee mai mult decat buna! Mi-ar place teribil sa ma implic in asa ceva. Am lucrat candva intr-o asociatie ce se ocupa cu copiii strazii dar din pacate am plecat destul de repede cand mi-am dat seama ca aceasta asociatie era numai un paravan pentru alte afaceri, spalari de bani, etc. Castigam acolo extraordinar de bine, conditiile de munca erau excelente si totusi am preferat sa imi dau demisia si sa stau acasa fara servici decat sa recurg la anumite compromisuri. Dar ma rog, asta este alta poveste.
Asadar, puteti conta pe mine. Am un bebe de 5 luni care imi manancva destul de timp dar imi pot face portite si pentru alte activitati. Pot alerga pentru acte, pot gandi proiecte, pot oferi consultanta (sunt psiholog de meserie) copiiilor cu probleme si nu numai. Am sa incerc si ceva sopnsorizari atunci cand va fi cazul. Sau orice altceva ziceti voi ca ar mai fi nevoie.
Hai succes!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Adriana
ar fi grozav sa reusim.
Eu lucrez la o banca si as putea vb sa se deschida ct aici...
pot contribui cu ceva la capitalul organizatiei.
Din pacate in prima faza nu pot face mare lucru. acum juristii au cuvantul///

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Sa dam atunci cuvintul juristilor!

PS. Acum vreo 2 ani m-am chinuit sa fac o asociatiei, ptr. altcineva. Mi-am pastrat tot materialul documentar. Va stau la dispozitie, daca vreti sa facem ceva.

A! Si mai e nevoie de cuvintul cuiva: al ADMINISTRATORILOR ACESTUI SITE! Mirela, Florin, ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Subscriu la ideea ta.Am sa ajut cu ce pot,(bani... nu prea),timp se mai gaseste, umblatura, lobby la autoritati, pot exercita.Astept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu sunt de acord cu ideea. dar nu stiu ce as putea face, pentru ca nu ma pricep deloc la chestiile astea, dar ajut cu orice pot, astept sugestii de la voi. Si mai ales, pot ajuta cam peste 3-4 luni, cand ma intorc in tara. Voi intrebati-ma daca pot aia, sau aialalta, si eu va spun da sau nu.
Incerc sa fie "da" tot timpul.

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Excellenta IDEE! Cum fetele sunt caracterizate de un spirit practic iesit din comun astept sugestii despre cum se pot implica constructiv si barbatii; sunt mai mult decat dornic de a face ceva concret pentru copii de aici de la noi. Astept, Nic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cine doreste pentru inceput o floare in dreptul numelui(nick-ului)? Un gest simplu.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

vreau si eu dar nu stiu cum sa pun floare in dreptul nickului. ideea este excelenta. pot ajuta si imi doresc lucrul asta. deci ma bag

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

si eu vreau si in asociatie..si cu floricica.....

AniS

Mergi la inceput