Activitati timp liber

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Din aceleasi motive i-am angajat fetitei mele o profesoara de desen care i-a ocupat cateva ore pe saptamana, i-am cumparat bicicleta, role, si multe alte jocuri. Din pacate tot spre tv isi indreapta atentia.
Ceea ce simt eu e ca s-ar bucura sa-mi petrec mai mult timp cu ea lucru care nu este atat de simplu dat fiind programul meu f incarcat.
Nu-i place sa citeasca fapt care-mi provoaca oarece durere in suflet .
aprilutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

Doamne ce probleme mai aveti....

La noi e simplu. TV in camera de copii nu exista, la fel nici gameboy sau playstation, si TV se aprinde pt copii la ora 18 si pina maxim 18:45. Functioneaza minunat, nu exista nici macar discutii. Asa sunt obisnuiti. In rest se deseneaza, se joaca cu lego, se taie figuri de hirtie, se mai si citeste, se fac teme, se merge cu bicicleta, sau la joaca.

Nu inteleg de ce asta nu ar functiona fara probleme. Nu i-ati obisnuit oare gresit???

Cu drag

Rici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Corina, de ce nu incerci sa scoti programele de desene animate de la TV? Pur si simplu ii spui ca operatorul de cablu face o revizie si timp de 1 luna nu se mai pot viziona programele de desene animate. Dupa o luna se dezobisnuieste sigur. Eu asa am procedat cu baiatul meu. La noi a ramas doar Minimax (eu eram ingrijorata pentru ca pe Cartoon si pe Foxkids sunt niste desene si au un limbaj!!!).
Referitor la cursurile care se fac dupa ora 18 nu stiu nimic. Eu m-am interesat la Palatul copiilor si acolo se fac tot felul de cursuri dar nu asa tarziu. La bazin (la 23 august) cursurile de inot se termina la 17.30 (asa am auzit de la o cunostinta). Singura solutie este sa o lasi sa se duca cu cineva (de incredere, desigur) la bazin, sau la tenis sau la ce ar interesa-o pe ea.
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Va multumesc tuturor pt raspunsuri! Aurora in disperarea mea nici nu m-am gandit sa scot programele de desene. in schimb ma gandeam sa scot un condensator ceva din tv... hehehe asta cu revizia sper sa tina!! intre timp am gasit eu un curs de dans si inca sunt in cautari. daca mai are cineva idei va astept!!
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

Corina draga,
Scuza-ma abia acum am vazut topicul tau.
Si Teodora mea e f.atrasa de tv, dar nu o lasam decat timp limitat si doar la Minimax, cum zicea si Aurora, sau la casete video inregistrate tot de noi.
Fetita noasta merge din toamna trecuta la curs de balet, de care este super-incantata si noi foarte multumiti. Merge de 2 ori pe saptamana, o data joia de la 17.00 si sambata dimineata, cate 1 ora si jumatate. Daca vrei scrie-mi un pm si iti dau amanunte.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Problema TV-ului este generala. Fi-miu mananca desene pe paine si incerc sa le mai reduc (daca se incalzeste mai misunam pe afara si atunci automat se uita mai putin). Cand se uita la desene EU vreau sa se uite la Minimax (care mi se par de departe cele mai educative desene), dar el vrea la Cartoon!! Si normal, iese scandal. Incerc sa ma impun, dar am mustrari de constiinta: bietul copil (ma gandesc eu) pana si desenele i le triez, nici aici nu are voie sa-si aleaga ce vrea, greu este sa fii copil si... nu stiu cum sa procedez. Am incercat sa-i spun ca daca tot se uita, macar sa invete ceva, dar el vrea sa se uite la ce-i place si ma doare sufletul si sa-l las si sa nu-l las.

Mergi la inceput