inscriere scoala

inscriere scoala | Autor: anchi

Link direct la acest mesaj

Ieri,in ziarul Adevarul, a aparut un articol despre inscrierea in clasa I. Se pare ca termenul limita este 1 mai 2004.
Aveti informatii mai multe despre acest subiect? Nu de alta , dar am fost luni la scoala si mi-au spus ca inscrierile se fac in iunie.
Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu am o amica a carei baiat intra in toamna la scoala. pt ca vrea o anume scoala, care nu e in cartier, a trebuit deja sa plateasca "sponsorizarea" de 2 milioane lei si a platit-o pana pe 21 februarie. Stiu ca inscrierile se fac in primavara. Eu zic sa mergi sa te interesezi. Poate fiecare scoala are perioada ei de inscrieri.
Succes si pupici la viitorul scolar,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Eu mi-am inscris deja baiatul pt. clasa I (cu interventii) pe la jumatatea lunii februarie si vreau sa va spun ca registrul era plin. Grabiti-va!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.
Ieri am reusit sa ne inscriem si noi la scoala, dupa lungi drumuri.
Am avut emotii cand l-am vazut trecut in registrul scolar, am realizat cat de repede au trecut anii.

Poate va sunt de folos urmatoarele informatii:
-perioada de inscriere 1.03.2004-1.05.2004

Acte:
-cerere tip (de la secretariat);
-copie certificat de nastere copil;
-copie BI parinti
-fisa medicala de la gradinita sau adev de la medicul de familie;
-caracterizare (de la educatoare).
-instiintare, cu nr de inregistrare si stampila de la scoala de care apartineti - pt cei care merg la alta scoala

Am optat pt o scoala din cartierul Titan. Cand l-am inscris pe baiatul cel mare la scoala, in 2001, am platit si noi fondul de sponsorizare. Acum nu a mai fost nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Si noi ne-am inscris la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

Ce de scolarei!

Mergi la inceput