FERICIRE - sau scrisoare celor doi copii ai mei...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

tare frumoasa povestea ta !!!
sa-ti traisca micutii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Iti dorim sa continui sa fi fericita ca acum toata viata ta, si sa te bucuri de familia minunata care o ai!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Frumos mai descrii fericirea atat de simpla ce ti-o da un zambet de copil. Si eu as vrea sa avem doi copii si poate vom avea daca reusesc sa-l conving si pe sotul meu. Deocamdata in iunie il vom avea pe primul.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

M-ai facut sa plang...
Suntem atat de diferiti(e) si totusi ne asemanam atat!!!

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Mii de pentru tine si familia ta.

gianina si bebe Simona Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicitari Anamaria! Randurile tale ma fac sa ma gandesc mai mult la ideea unui al doilea bb. Am o fetita de 5 ani (pe 22 mai) si mereu spun ca e suficient, ca ar fi diferenta prea mare dar simt totusi ca imi lipseste acel ceva cu codite sau cu pantalonasi care sa echilibreze masa familiei noastre. Numai fericire! Gratiela, mama Ozanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

quote:
Originally posted by aalexia

Cred ca ai uitat sa spui unele lucruri......
-cat de mult itzi place sa le sarutzi manutzele , sa le tii in mainele tale si sa le mangai usor dorindu-tzi ca timpul sa se opreasca in loc

Daaa...in fiecare seara imi pare din ce in ce mai rau ca trebuie sa merg la culcare....privesc in urma si vad cum trece viata...si Oti o sa creasca...ca sa nu-mi mai para rau o sa-i fac un fratior...si atunci totul se va dubla in sufletul meu.
Si ca sa adaug ceva le ce spune Aalexia...
- cit de fericita sint cind o privesc dormind, zimbind la zimbetele ei, culegindu-i cite un cirliont de pe urechiusa
- cit imi place sa o vad alergind si chiuind cind o duc afara...
- cit de mult imi place...

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by sirod

quote:
Originally posted by aalexia

Cred ca ai uitat sa spui unele lucruri......
-cat de mult itzi place sa le sarutzi manutzele , sa le tii in mainele tale si sa le mangai usor dorindu-tzi ca timpul sa se opreasca in loc

Daaa...in fiecare seara imi pare din ce in ce mai rau ca trebuie sa merg la culcare....privesc in urma si vad cum trece viata...si Oti o sa creasca...ca sa nu-mi mai para rau o sa-i fac un fratior...si atunci totul se va dubla in sufletul meu.
Si ca sa adaug ceva le ce spune Aalexia...
- cit de fericita sint cind o privesc dormind, zimbind la zimbetele ei, culegindu-i cite un cirliont de pe urechiusa
- cit imi place sa o vad alergind si chiuind cind o duc afara...
- cit de mult imi place...

DORIS

...cand spune atat de dulce cu glasciorul ei, "mami", "tati"(de o saptamana, asa ne spune !). Sau cand imi mangaie obrajii cu atingerea calda si usoara a manutelor ei. Sau cand intinde manutele catre mine si spune "ba"(brate), si mi se catara ca o maimutica in brate, prinzandu-se strans de mine. Cand simtindu-mi parul, imediat il prinde si-l tine strans in manute, ca atunci cand bea laptic sau ceai. Sau cand zambeste cu toata fata la vederea cuiva drag. Doamne, ce cadou minunat mi-ai dat !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Este a doua oara cand plang in fata calculatorului.

Silvana si Paul (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Cum ma regasesc in fiecare cuvant din randurile voastre!!!Copilele mele i-mi lumineaza existenta,nu exista zi sa nu gandesc cat de norocoasa sunt si ce mult i-l iubesc pe taticul lor.Fiecare sfarsit de saptamana e organizat in functie de dorintele lor si,indiferent ca e la patinoar,la cinema...suntem noi patru,ne simtim minunat impreuna...Sunt constienta de fericirea mea si...recunoscatoare.sipentru toate mamicile

Mergi la inceput