Cum il dezvatati de "minciunele"?
Raspunsuri - Pagina 2
Luizax spune:
Eu nu ma prea agit cu kestiile astea. Dar am observat si eu asta acum...multi ani. De exemplu...daca cobora pana jos sa cumpere paine..imi spunea ca a fost sa ia tigari. Si tot felul de minciunele de genul asta...nici nu stiu daca sunt minciunele. probabil asha se simt ei mai jmekeri...adica na...nu stie nevasta ce fac eu de fapt...m-am dus sa iau tigari si i-am zis ca ma duc la paine...moama ce tare sunt, i-am tras-o, hehe. :))))) E genetic...alta explicatie n-am :0)
Luizax - karkotash shef!
manupop spune:
eu is terorizata ca al meu minte de ingheata apele.am incercat fel si fel de metode,in zadar!dar de acum am sa il mint si eu si sa fac astfel incat sa ma descopere,sa vad cum se simte.ce ziceti,ar avea efect?
miau-miau spune:
Da, si eu urasc minciuna si am avut si am parte de ea berechet. Din pacate cred ca majoritatea barbatilor mint. Eu as crede ca motivul e ca nu vor sa fie niciodata pusi in inferioritate, pusi in situatia de a-si cere scuze. Nu-i bine... ajung la vorba lu' mama, care zicea "Mama, sa nu minti ca'i cea mai mare rusine. Odata ce te stie lumea mincinos, inapoi n'o mai dregi in vecii vecilor" Adica stampila de mincinos nu mai iese. Dar mai e adevarat si ca minti si din nevoie. Daca consortul/consoarta face scandaluri uriase pe diverse teme neimportante atunci probabil alegi sa minti. Oricum numai minciunelele la copii te fac sa zimbesti.
papadie spune:
quote:
Originally posted by manupop
eu is terorizata ca al meu minte de ingheata apele.am incercat fel si fel de metode,in zadar!dar de acum am sa il mint si eu si sa fac astfel incat sa ma descopere,sa vad cum se simte.ce ziceti,ar avea efect?
Manupop te rog sa aduci la cunostinta adminului cu care dintre nickuri vrei sa ramai in continuare pe site!
Multumesc pt intelegere!
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
miau-miau spune:
Ahaaa.. in experienta mea am reusit sa gasesc 2 tertipuri la care apeleaza spunatorii de minciunele.
1. Dupa repetate experiente de a nega ca el este cel in cauza, vazind ca este deconspirat de fiecare data, se face ca nu intelege ce i se spune. Cel care ii vorbeste nu are darul pur si simplu sa se faca inteles si intr-un final, epuizat, va renunta.
2. Isi dezvolta si perfectioneaza in timp o tactica de a-l convinge pe celalalt ca de fapt el e de vina, ca este terorizat si se simte urmarit la fiecare pas, ca nu i se acorda incredere si in final, ca asta nu e viata... etc.
Katink spune:
Imi cer scuze de la inceput fetelor care se vor supara cand vor citi intrebarea mea, e din pura curiozitate.
Sotul tau este cumva in zodia Gemeni?
Eu am printre cunoscuti de sex masculin 6 Gemeni, din pacate toti mint, dar nu mereu cu rautate sau intentionat, pur si simplu asa sunt ei nu se pot abtine sa nu spuna si o minciunica mai mica sau mai mare ... in rest sunt baieti buni.
Numai bine,
Katink
karol spune:
Parerea mea e ca esti prea atenta la amanunte.Iubito, lasa-l sa minta daca nu e vorba decat de lucruri minore.Al meu sot minte non-stop si nu ma minte doar pe mine, minte pe toata lumea care il inconjoara.
Nu merita sa te nelinistesti pt asta.
Banti spune:
Fara suparare, eu zic ca minciunile mici duc la minciuni mai mari, si atunci nu prea e bine. Am vazut la multi oameni chestia asta. De ce sa simti nevoia sa te ascunzi de cel de linga tine? Nu pot sa cred ca o faci doar ca sa te simti tu mai bine, mai grozav, na, ca am pacalit-o, nu si-a dat seama de mica mea smecherie. Unde e respectul fata de cel de linga tine? E adevarat ca toti mai exageram un pic cind povestim, cind omitem anumite lucruri din bun simt ca sa nu-l facem pe celalat sa se simta stinjenit, dar cind spui minciunele deliberat si repetat, nu mi se pare un lucru tocmai normal.
Ioana
anis spune:
Pai cum vine asta fetelor, sa incerc sa ma obisnuiesc eu cu ele, si sa nu le dau importanta??
Pai nu e mai logic si normal,sa se dezobisnuiasca el de minciunele mai bine??
Nu asta e calea normala?
AniS
copilutzu spune:
BUNA!
Si sotul meu le are cu minciunelele...nu prea gogonate dar ma deranjeaza.Toate minciunile se refera la BANI.Orice ar cumpara(aproape orice) eu nu stiu pretul real... mai mic binenteles.
I-am explicat ca ma simt ca o ...nu stiu cum... care sta si ii calculeaza banii ,sau ca procedeaza asa ca ii e frica de mine,si mi-a spus ca asa s-a obisnuit sa o minta pe mamita lui ptr. ca orice cumpara ea facea scandal.
A... acum e mai" bine" dar avea perioade cand tot ce aducea acasa ori
gasea pe strada ,ori le primea cadou
Sper sa se vindece...
Sa va zic o faza..A cumparat baiatul o bormasina pe care binenteles a primit-o cadou de la X .Ma duc si eu cu tupeu il"scarpin" prin borseta si dau de bon si de certificatul de garantie.
Ma duc la el plina desi ii spun de bon..."pai sa vezi ca.... nu ti-am spus ca era noua??"
"-chiar ti-a dat-o degeaba, degeaba?
-daaaaa...!
-dar certificatul de garantie de ce e pe numele tau???"
A inceput sa zambeasca,eu scoteam flacari pe nas. si el tot un ras.Mi-a promis ca incearca sa nu mai ma minta....
Sa vedem....
Doina