Inseminare artificiala [IAS] 7

Inseminare artificiala [IAS] 7 | Autor: anis

Link direct la acest mesaj

continuarea.....

AniS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana intrebai de mine...

Dupa ce pe mine "m-au pocnit" rusii in ziua a 20-a ca urmare a spargerii chistului, se pare ca acum sunt la menstruatie, fiindca nu s-a oprit..m-am cam speriat ,deorece ieri si azi scurgerea a fost cam abundenta..sper sa fie bine pana la urma..

Am vb si cu dr, care mi-a spus ca , crede ca e vorba de menstruatie, si daca ma tine multe zile asa sa-l sun de urgenta..

Numai ca pt mine ciclul asta o sa fie mai greu..sau mai bine zis trebuie sa fie cu noroc cu carul...pt ca organismul o sa vrea sa-si revina la normal...si nu stiu cat de mult noroc o sa am de foliculi luna asta...dupa chist ...si asta...

Poate fetele care au patit asa ceva sa-mi spuna!

Sper sa am noroc!

In martie cine mai face inseminare??

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Anis, nu te ingrijora cu chistul, sunt sigura ca o sa treaca.. si eu am avut chisturi in urma stimularii cu ovamit, 2 luni la rand rusii au venit la 20-21 de zile, in luna decembrie cand a trebuit sa fac inseminarea nu am putut s-o fac din cauza chisturilor, nu aveam nici un folicul.. si luna urmatoare, in ianuarie, am avut 2 foliculi frumosi si inseminarea a reusit..
o sa fie bine, succes la toate!
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Anis, multumesc penrtu site.

Sper sa iti revii repede, iti tin pumnii !

Revin cu noutati (sper bune) peste cateva zile. Fiind prima IAS pentru noi, chiar vorbeam cu sotul meu dimineata ca saptamanile astea doua, pana voi putea face testul de sarcina sunt cele mai lungi. Efectiv mi se pare ca a trecut o luna ....

Ieri am fost intr-adevar foarte tensionata, ai observat bine, Anis, cred ca pentru ca nu a fost prea mare agitatie la serviciu si nu mi-am ocupat timpul suficient de bine. Azi imi e mai bine, ...

Pupici, noroc si sanatate tuturor,

Lali

Mergi la inceput

Cali, tu ce mai faci?
Eu nu mai am chisturi..am spus chistul pe care il aveam s-a spart....l-am vazut la eco, din cauza asta mi-a venit menstruatia la 20 de zile.
Azi...m-am linistit..dupa 2 zile cu scurgeri intense..azi e normal..asa ca pana la urma am avut noroc....Am scapat de chist fara sa am nevoie de tratamente si acum incep o noua luna.
Daca organismul isi revine repede...dupa toate astea...dr mi-a spus ca s-ar putea ca luna asta sa fie de"tranzitie"...
Oricum voi vedea saptamana viitoare la eco...si in functie de ce voi vedea...fac sau nu inseminarea.
Luna asta nu am luat nimic..dar are efect Menogonul de luna trecuta..(acum o luna la fel am facut si in ziua a 10-a am gasit un folicul de 23, nu e rau asa ,,,,fara medicamente..).

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Lali ma bucur ca te-ai mai linistit un picutz...

Si sotul meu zice la fel...ca nu exista ceva...care dupa inseminare...sa afli daca s-a prins sau nu....de ce sa astepti 2 saptamani...La noi..asteptarea e mai greu suportata de sotul meu..ca eu una m-am calit.

La prima inseminare..m-ai aveam putin si imi crosetam mintea..asa ca ai grija....NU TE MAI GANDI....si comporta-te ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Cand mai ai "agitatie"...intra pe forum..TE LINISTIM NOI!

Iti tin pumnii oricum..!

AniS

Mergi la inceput

Mai fetelor, nu mai face nimeni inseminare, sau nu mai se spune?????

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

quote:
Originally posted by anis

Mai fetelor, nu mai face nimeni inseminare, sau nu mai se spune?????

AniS

Am ramas numai eu si cu .... mine.
La o privire fugara se poate spune ca daca am ramas singura imi cresc sansele, sau nu ?

Asta cu "sau nu " vine de la bancul urmator:
Se duce un tip la psiholog si-i spune "Doctore, am o problema: in ultima vreme sunt foarte nesigur pe mine, sau poate nu ? "

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Anis, da, am citit.. ca s-a spart chistul, asta e bine.. eu sunt mai bine acum... am avut probleme, la inceput, sarcina cu iminenta de avort, dar cu repaos la pat si injectiile si Gravibinon, acum e un pic mai bine.. sper sa fie asa, la mijlocul lui martie mai merg sa vad ce ne mai zice dr...
Lali, super bancul!! succes!

Mergi la inceput

Cali ..ma bucur pt tine..multa bafta in continuare...

AniS

Mergi la inceput

Lali..mama draga tu esti in asteptare..nu se pune BAFTA!
Eu ziceam, intrebam cine mai face inseminare...in afara de mine, of course...

AniS

Mergi la inceput