A mai patit cineva?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna Coral!

Si eu ma confrut cu aceeasi problema de doua luni!
In ianuarie trebuia sa-mi vina ciclu pe 31 ian si inainte cu 4 zile am inceput sa am niste scurgeri maro la inceput si apoi rosiatice! am fost la doctor, nu mi-a facut nimic ci doar mi-a zis sa astept sa-mi vina si sa treaca ciclu si apoi sa ma duc la ea! Pe 3 febr mi-a venit (deci cu 3 zile intarziere) mi-a trecut si hop la doctor(9 febr) din nou! numai ca doctora mea era gripata si era in concediu asa ca m-am programat din nou pe 18 febr! intre timp de pe 12 febr pana pe 19 am avut iar scurgeri rosiatice! pe 18 m-am dus la doctor si ea zice ca nu poate sa-mi faca nimic si ca sa mai astept inca o saptamana ca poate m-i se opresc! eu i-am zis de faza cu progesteronul ca s-ar putea s afie mic si raspunsul a fost ca progesteron se da ca sa-ti vina ciclu nu pt a opri aceste scurgeri! oricum, ma asigura sa stau linistita ca nu-i nimic grav, ba mai mult ca uneori e normal! iti dai seama ca am zic ca fac cu nervii acolo! ma programeaza iar peste o saptamana, adica ieri! intre timp, de pe 21 febr pana pe 23 dupa-amiaza nu mai am nimic! luni seara incep iar sa apara scurgerile, ii spun docterei ieri ce se intampla si imi da iar trimitere la echo! ma duc, si imi descopera un chist pe ovarul stang si ca am endometrul marit! normal cica tre sa fie 12 mm si al meu e 12.9 (ieri eram in ziua 23 de ciclu)! atat am putut afla de la echo! acum tre sa ma duc iar la doctora sa-mi puna un disgnostic si probabil sa-mi dea un tratament! oricum sunt intr-o ceata completa pt ca in noiembrie am mai facut o echo la care totul era normal!
Azi sun sa vad cand imi face programarea si sper sa-mi zica si mie clar ce am! O sa scriu pe forum ce diagnostic si ce tratament imi va da!
Sper ca ai nu te-am bagat mai rau in ceatza si scuze pt ca acum vad ca am scris cam mult! sper sa nu se supere moderatorii dar sunt foarte revoltata pe doctorii de aici!

Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Am avut si eu simptome din astea si mi-au trecut dupa 3 luni de Marvelon (anticonceptional). Si inca ceva ce am observat eu in timp, in preajma sosirii rusilor nu e bine de luat aspirina sau orice alt medicament care contine aspirina si nu se consuma bere si vin rosu, nici macar un pahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Si eu ma confrunt cu astfel de probleme, am avut luna asta de doua ori ciclu.Incerc sa ajung la prof.Ancar la Medsana,insa pana pe 18 martie sunt facute programari.Stiu eu oare cum am ciclu atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna fetelor!
Asa cum ziceam ieri am fost la doctora sa-mi zica cum stau si raspunsul ei este ca bine! ca e bucuroasa ca la echo nu s-a evidentiat o eventuala sarcina extrauterina( cica de asta era ea ingrijorata dar nu mi-a zis ca sa nu ma sperie), ca pentru chistul de pe ovarul stang sa nu-mi fac probleme ca e un folicul restant (cica fiecare femeie are) si ca endomentru e enormal pt ziua 23, deci in concluzie, n-am nimic!
Mi-a dat totusi sa iau Duphaston, 1/zi!
Ieri, ma gandeam ca in sfarsit mi se spune de ce nu raman insarcinata si m-i se da un tratament sa rezolv problema! I-am cerut doctorei sa-mi faca analizele hormonale si cica nu e cazul! Deci in sapte luni nu m-i s-au facut decat doua echo (ziua 9 si 23), cica n-am nimic si sa astept! Oare doctorii astia nu-si pot da seama prin ce trecem cand luna de luna stam si asteptam cu sufletul la gura sa vezi daca vin rusii sau nu????
Eu pot sa spun ca am aflat o multime de lucruri de care habar nu aveam de pe forum ca dupa doctora nu stiam nimci nici in ziua de azi!
Va fetelor si nu doresc decat fim toate!

Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Buna!
Am avut si eu aceeasi problema doc. mi-a facut un chiuretaj biopsic si mi-a gasit un polip endometrial.Dupa ce ma chiuretat nu am mai avut probleme cca.2 ani ,acum a revenit,aceiasi sangerare (maronie) suparatoare.
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

O problema asemanatoare am avut si pot spune ca am si eu:scurgei maronii inainte de venirea rushilor cu doua zile. Luna aceasta ma consfrunt cu alta problema, mi-a venit ciclul la 25 de zile, zius 25 si 26 putin, 27 aproape deloc, de atunci mai exact de 10 zile secretia este roz.Stiu doar ca este anormal si pe deasupra ma dor si sinii iar testul este negativ.

Mergi la inceput