infertilitatea
Raspunsuri - Pagina 2
anis spune:
Anca in a cata zi de ciclu esti?
Daca esti pana in ovulatie, te poate durea din cauza folicului de pe ovar..si te mai doare si dupa ovulatie cateva zile.
De altfel te doare si inainte de menstruatie...
AniS
gogosar spune:
Anis, sunt in a 8 a zi de ciclu, si am incepu din ziua a 5 a sa iau OVA-MIT-ul. Poate fi si o raceala?Deci inca nu sunt la ovulatie.
anca
aime spune:
ovamitul fiind un stimulant ptr ovare pot aparea dureri, eu patesc asa de la clomifen inainte de ovulatie si chiar dupa, un timp. nu e ceva anormal.
aime
Anca Wish spune:
Am facut toate dozarile hormonale din ziua 14 si 21. Progesteronul e foarte, foarte mic. Am facut 5 zile timp de 3 luni progesteron injectabil. Pe urma al luat Clostylbegit la greu. Inainte de insamantare am luat 8 zile Clostylbegit pe urma Pregnil. Dupa toate astea am avut un singur folicul iar insamantarea a esuat. Am avut tot timpul dureri de burta. Si inainte de insamantare si dupa. M-am gandit la o hiperstimulare. Trebuie sa recunosc ca nu am incercat verificarea temperaturii pentru determinarea ovulatiei.
gogosar spune:
aime, dar macar, este un semn bun, daca tot ma doare? Adica inseamna ceva? sau .........
anca
aime spune:
gogosarelule, stai cuminte. esti chiar inainte de ovulatie si daca ai stimulat ovarele, e normal sa ai dureri. eu sunt in ziua 12, si durerile au aparut din ziua 9-10, asa mai pronuntate. azi ma duc la eco sa vad foliculii, stiu din experienta ca durerea dispare dupa ovulatie la 1-2 zile.
fa si tu o eco in jur de ziua 12-13, vorbeste cu dr tau ca sa te linistesti.
aime
anis spune:
Anca, de la Ova Mit te doare, deorece medicamentul stimuleaza ovarele ca sa produca foliculi. Asa ca nu te ingrijora.
Cand ti-a zis dr s ate duci la ecografie? A 10-11 zi,nu?
AniS
aime spune:
Sar'na mult Anis, acusica plec, pe la ora 14.00, da' din pacate mai pot intra pe net tocmai luni. sper sa fie cu vesti bune .
tineti-mi pumnii sa fie foliculii grasunei, ca poate-poate ametesc vreun ovocitut si se pupa mititetii de ei ... oricum stagiunea continua
aime