Mezeluri??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Fetele dar si salamul de Sibiu atat de cunoscut si apreciat inainte de '89 credeti ca se produce in acelasi mod. Eu aveam incredere in el, nu ca sa-i dau copilului ci ca sa mancam noi.
Si spuneti-mi daca stiti cum se pot face cremvustii in casa ca si al meu copil e innebunit dupa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Noi mancam numai mezeluri de la Angst. Am vazut "din usa" cum arata fabrica dar nu am intrat chiar in hala caci iti trebuie halat..E curat si au tehnologie. De fapt sotul e mai carnivor si ii plac cremvustii, tobita si pieptul de curcan. Mie imi place sunca de praga( cand nu are apa asa multa) si muschiul de porc. Si salamul de sibiu e interesant (il fac la Sinaia). Dar parca mai bun este Salamul de Sibiu facut la Salonta (se gaseste mai ales in Carrefour). Am inteles ca cel mai naspa ar fi parizerul, ca baga te miri ce in el. De Cris Tim...am mancat doar cremvusti de la ei nu ne-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

PS: Si cumpar numai de la magazinele Angst.
Am avut o experienta trista cumparand de la magazinul de cartier cremvusti Angst. Cred ca statusera de muuulta vreme acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Si mie mi-a spus o prietena care a fost vanzatoare la un magazin alimentar ca spalau crenwurstii daca nu se vindeau in cateva zile.Erau lipiciosi si patronul le obliga sa-i spele.Brrrrrrr!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetelor, da' oare muschiul tiganesc sau cel Montana, care au preturi de peste 200.000 lei/kg or fi tot asa de naspa fabricate?
ca asa arata tare bine, fara grasimi ...desi au n-spe E-uri...

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Bleah!auzisem si eu ceva de genul asta dar nu imi venea sa cred.Cand ma gandesc ca dau o gramada de bani p[e cacaturile astea.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu ca si Ubi,cumpar mezeluri doar de la Angst,pentru ca am incredere in ei.Bine,in general cumpar,muschi,ceafa,sunca de praga,cremvursti citeodata si salam sasesc neaparate preferatul meu!
Cumpar de la ei de cind au deschis si nu am avut niciodata reclamatii de facut,spre deosebire de Cris-Tim,de unde am cumparat niste mici pe care nu am putut sa-i maninc,aveau un gust infect,iar salamul lor sasesc este o mare porcarie,ori cauciuc ori ss tot aia e!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Dar despre mezelurile de la Tabco - Campofrio, ce parere aveti ?
E numai dintr-alea cumpar, nu stiu de ce imi inspira cea mai mare incredere .

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

La noi acasa am interzis mezelurile.
M-am lecuit cand eram gravida.
N-am mancat dar am vazut la TV un scandal despre crenvusti,
ceva cu faina de oase .... resturi expandate .....
Ma rog, de unde nu aveam greturi, am crezut ca-mi dau sufletul din mine ...
Mie mi-a fost suficient.
Sa-l vedeti pe sotu' ce suspina pe langa galantarele cu mezeluri, da' nu ma las.

mamaL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mezelurile sunt facute din toate ramasitele de carne cu care nu se mai poate face nimic , dar gustul lor bun vine de la condimentele pe care le pun in ele.

e bine sa nu mincati , mai bine o bucata de carne ca o vezi ce-i ...

Mergi la inceput