yu-gi-oh
am vazut la aici ceva despre yu-gi-oh daca stie cineva de unde pot cumpara carti sau ceva di acel joc as dori sa ma informat.
Raspunsuri
Julie spune:
Se pot cumpara si de pe net.
Al meu copil face colectie de carduri yu-gi-oh, am cumparat tone pana acum, insa desi am cumparat "regulamentul" de joc si am incercat si eu, si Tati, sa-l dezlegam, marturisesc ca ne-a depasit.
In Japonia sunt la mare moda, insa copiii doar le colectioneaza si fac schimb de dubluri intre ei.
Mie personal mi se par tare stupide... dar astept sa treaca moda asta. Ma intreb care va fi cea care ii va lua locul :)
Julie
Liberta spune:
chiar l-am intrebat pe Marck (baietelul meu) cate putin, pt. ca eu nu am priceput niciodata despre ce este vorba- mi s-a parut tare complicat, dar se pare ca are si o strategie, in sensul ca fiecare carte se completeaza una pe alta si fiecare isi construieste un "deck". fiecare are 8000 lifepoints si incearca sa distruga concurentului aceste puncte, aparanusi-le insa pe ale lui.
exista si falsuri-se plange Marck-in coltul din dreapta jos trebuie sa fie un patratel lucitor, iar pe spate in stanga sus trebuie sa scrie KONAMI.
in orice caz chestia nu mai este atat de "hot", pt ca de un timp a aparut un joc nou din "lord of the rings", cu figurine care trebuiesc pictate inante de a incepe jocul.
gasesc ca este OK asa, macar mai fac si copiii astia ceva, nu iau totul de-a gata.
intrebari?
liberta
rici35 spune:
Aflind de nebunia asta, l-am intrebat pe al meu daca le cunoaste.
Raspunsul a fost ca da, dar li s-a interzis in clasa sa se aduca la scoala. O treaba foarte buna, pentru care o apreciez pe profesoara.
Cu drag
Rici
Ninja spune:
quote:
Originally posted by Julie
moda asta. Ma intreb care va fi cea care ii va lua locul :)
Julie
Stai sa vezi cind s-o lua de fete...
Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">
Julie spune:
quote:
Originally posted by Ninjaquote:
Originally posted by Julie
moda asta. Ma intreb care va fi cea care ii va lua locul :)
Julie
Stai sa vezi cind s-o lua de fete...
Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">
Ninjake, baiatu' meu are deja o iubita... impaca bine deocamdata si pasiunea pentru sexul opus, si cea pentru Yu-Gi-OH
Ninja spune:
Pai... nu pot sa-i urez decit spor la treaba. Cu fetele, of corswww.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/thumbs.gif" border="0">
A, si sa nu ajunga ca minewww.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/whinging.gif" border="0">
Julie spune:
Mersi :))))))
Da' tu esti baiet destept, doar ca ai ales sa fii ninja in loc de samurai
Julie
Ninja spune:
Da, ninja faceau treburile murdare ale samurailor... Sintem offtopic.