Umbra ex-ului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Sorry ca m-am uitat prea tarziu la acest subiect.
Am vrut sa-ti spun ca sa o ignori si sa UITI!
Acum ai inceput alta viata si in alta tara, ai un copil, e alta lume...da-i spam!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Vikingutza saru mana si cate o pentru fete...iete intrebare care nu-mi da pace: mai fetelor, ok...a vrut sa afle daca mai imi pasa, alea-alea, clar ca nu e intreaga la bibiloi cum bine spune Elara, dar...nu m-am invatzat minte, io sunt tuta...in tzara cand eram tot asa avea saraca o fixatie pe mine.

D-asta am zis, mai daca mi-a scris ea dupa secole, si cu patima, o fi luat-o razna saraca fata de tot. Ce nu mi-a facut in tzara: mi-a aratat degetul cand eram intr-un pub, de sarbatoream cu prietenii o zi de nastere,o data m-a urmarit cand am plecat cu masina dintr-un club si nu eram decat eu si inca o prietena in masina, si ea cu o prietena de a ei duap noi, ma suna pe mobil cu numar ascuns si-mi inchidea sau radea in nas, aoleu...numai d-astea

Eu chiar am crezut acum, dupa cum isi punea ea cenusa in cap, ca e nasol de tot, ca-i pare rau de ce a facut vis-a-vis de mine si ca e o situatie foarte urata daca tocmai mie s-a trezit sa mi se confeseze.

Da gata, m-am parlit, mi-ajunge ...dar sincer atunci cand am primit primul mail, deh, nu m-am putut abtine, curiozitatea fir-ar sa fie!!

Sincer sper sa se potoleasca si chiar daca nu las ca le dau delete, dinainte de a le citi, ca altfel ma mananca degetele sa le deschid si iar zic ca sunt tuta rau...mai rau spus proasta !!

Numai bine, Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Atata timp cat nu ai gresit cu nimic nu are rost sa te macini.

Daca ea nu a inteles corect atitudinea ta, inseamna ca este limitata. Ea este cea care pierde.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Lena, sa dea Domnul ca tot raul sa fie spre bine si sa se potoleasca odata pentru totdeanuna. Dupa comportamentul ei eu cred ca a facut o obsesie in ce te priveste si de aici si comportamentul ei total aberant si atat de imprevizibil.
Ai decis bine sa o ignori, numai sa te poti abtine, ca si eu stiu cum e sa fii curioasaaaaa.

In alta oridine de iedei, fetelor, ma bucur sa va cunosc ( ca dupa cum scrie la "avizier" eu sunt cam noua pe aici ) si imi pare bine sa vad ca sunt si eu bagata in "zeama" ( si aici si pe alte subiecte ). . Va multumesc frumos.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Lena da' daca tot ai emailul ei de ce n-o inscrii pe tot felul de site-uri? Ca daca se umple de spam poate renunta la emailul asta si la urmatorul ei email (cu alta adresa) ii dai reply ca utilizatorul la care a trimis nu exista :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by papadie

Lena da' daca tot ai emailul ei de ce n-o inscrii pe tot felul de site-uri? Ca daca se umple de spam poate renunta la emailul asta si la urmatorul ei email (cu alta adresa) ii dai reply ca utilizatorul la care a trimis nu exista :-))

papa si io m-am gandit la asta, mai bine zis din mine, dar am zis ca stii cum e, faci un bulgare de zapada, il dai la vale si ajunge o avalansa...

Om tari si om vedea, sper ca si-a zis ofu' si gata isi vede de ale ei.

Hai mersic de incurajari, asa mi-am mai revenit si io ca dadusem in alte alea, numai bine, Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

dar poti sa-i blochezi adresa si scapi asa de mailurile ei..

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Ce nesimtita.Imi pare rau ca ti-ai batut atat capusorul cum si ce sa faci.Au avut dreptate fetele cand ti-au zis sa o ignori dar, de, asta e...Acum chiar ca e un capitol incheiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Buna Lena,
Fata aceea nu este sanatoasa...ce Dumnezeu mai vrea de la tine dupa atatia ani? Daca ea nu este capabila sa-l faca pe ex-ul tau sa aiba ochi numai pt. ea, este numai problema ei. Iar faptul ca el refuza sa se mai casatoreasca cand e vorba de ea, oare ce denota? Eu cred ca nu o vrea pe ea. Casatoria nu se face doar o singura data. Unii oameni se casatoresc de cate ori este nevoie pana gasesc o persoana potrivita si langa care sa ramana. Cred ca "sinuciderea" nu a folosit-o doar in cazul tau. Cine stie cat teatru de genul asta a jucat in fata lui?! Si cine stie cate e-mailuri vei mai primi de la ea.
Eu as proceda astfel:
-fie nu as as mai raspunde niciodata la provocarile ei,
-fie as da replay in care as scrie doar: HAHAHA.
In ambele cazuri oboseste si cedeaza.
Daca o blochezi, se poate sa se ambitioneze si sa-ti trimita de pe alta adresa si nu rezolvi nimic.
Asa ca, incearca sa te distrezi si tu pe seama prostiei ei!!! In definitiv, de ce nu?
Te imbratisez si "distractie placuta"!
Ana 17 saptamani

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

daca ai vrea sa fi rea ai putea sa faci un forward la mailurile ei catre fostul tau...ar iesi probabil un scandal pe cinste...

da' nu cred ca e o idee prea buna!!!

Mergi la inceput