PERICOL DE LACRIMI!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Doamne cat am putut sa plang!
ce as putea sa-i scriu/spun?
Imi pare tare rau.....

4 ani - februarie 2004
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

o mie de cuvinte nu sunt de ajuns pt a schimba ceva sau a aduce alinare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

trist..oare ce cuvinte sa folosesc??

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Sunt la servici si imi innabus lacrimile. Simt ca explodez de durere. Doamne oare cum o mai poi alina pe aceasta MAMA cnd i-ai luat asa de tragic INGERASUL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

, dar fetisoara pt durerea pe care o simt nu este si trebuie sa o exprim prin cuvinte. Cand citesc asa ceva imi aduc iar aminte de surioara mea care acum e un ingeras, nu a trait decat 2 luni, nu imi aduc aminte fetisoara (eram si eu prea mica cand s-a intamplat tragedia), dar mama mi-a spus ca dupa o cautam prin casa. Crescand, mereu m-am intrebat :"De ce?", "Cum ar fi fost daca traia?". Mi-e dor de surioara mea!
Imi cer scuze ca mi-am scris si eu aici oful, dar este prima data cand pot sa ma descarc, nu am vb cu nimeni, niciodata, despre gandurile care imi treceau prin minte despre surioara mea acum un ingeras. Am plans mereu, dar nu am spus. Iata ca acest mesaj a deschis o usita pe care o credeam ferecata. Si totusi plang.

O zi placuta!
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Am plins si pling am citit jumatate si am trecut pe linga Alvarica al meu l-am pupat si am continuat sa citesc pina la sfirsit.
Este cumplit de dureros .
Doamne ai grija de Fetita acolo sus in ceruri !

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Nu cred ca exista durere mai mare pe lumea asta...Fara cuvinte...Sa-i dea D-zeu acestei femei puterea de a merge mai departe...Poate nu e prea tarziu sa mai poata avea un copilas, care sa-i mai aline aceasta durere sfasietoare...

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 10 luni) si Ramona (1 an si 9 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

fara cuvinte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy spune:

no comment

puffy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

In copilarie am citit o nuvela de Agarbiceanu care m-a facut sa pling zile in sir: "Fetita mamei".
N-am crezut vreodata ca aceasta nuvela se va "materializa" intr-un viitor "robotizat".
Imi pare f. rau ca s-a intamplat asa, de aceea doresc tuturor mamicilor sa pretuiasca fiecare clipa petrecuta alaturi de pruncii lor.
Fericite fie cele care au daruit omenirii prunci, daruite sa fie ele cu dragostea copiilor lor, pana la adanci batrinete!
Acolo undeva sus, e o stea cu par blond si ochi albastri care vegheaza somnul mamicii sale in fiecare noapte!
Viorela

Mergi la inceput