Apocalipsa........parerea mea este ca orice inceput are si un sfarsit, in mod natural.Dar nu cred in sfarsitul lumii va fi in anul....
In legatura cu Biblia, ma intreb cat timp oamenii vor crede in continuare povestile de acolo, si isi vor ghida viata in functie de acestea. In fine, convingerile religioase nu isi au locul de dicutie aici.
Pamantul este in continua schimbare, clima la fel. Vremea nu va fi niciodata la fel de la un an la altul, asa ca eu zic totusi ca-i mai bine sa nu ne mai dam atat cu presupusul, si sa ne traim viata. Daca, totusi, vreti sa va pierdeti timpul ingrijorandu-va de sfarsitul lumii, n-aveti decat. Stati si rugati-va de Dumnezeu sa fie milostiv.
Inca ceva....daca inainte, oamenii vedeau tunetul si fulgerul si altele, ca semne de la Dumnezeu...am crezut ca pana acum lumea a evoluat, si vremea nu mai e pusa in seama lui Dumnezeu. In fine...rugati-va, ca nu are ce sa strice
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Daca tot o fii sa vina, haideti sa nu ne mai pierdem timpul mult/putin care ne-a mai ramas in discutii gen "o sa pica drobul de sare".
Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima...
Anca si bebelina Alexandra