Of,serviciul asta...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna spune:

Cam peste tot e asa ...serviciul pe locul 1 si apoi
restul pe locul 2depinde de prioritati dar foarte enervant
cind deja toate trec peste masura si ma enervez a doua zi
ma apuca risul si constat ca mai bine las lucrurile in voia lor
si plec la plimbareasa ca toate la timpul lor.

O reflexologia sigur ajuta eee nemaipomenita vo recomand tuturor
si mai incercati muzica de relaxare si destindetiva nervii ca asa fac si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri,oricum acuma a trecut furtuna(pana data viitoare).Problema cu el este ca pune prea mult la suflet serviciul asta,nu stiu daca l-ar schimba ar rezolva ceva ca si in tara era tot asa.Cred ca este"defect din nastere".

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Cred ca este doar o perioada trecatoare…. Am trecut si eu prin asa ceva si m-a tinut cam doua luni. Vorbeam in somn, ma certam, “dadeam telefoane”, stabileam intiniri si tot tacimul… nici macar nu vorbeam in limba romana!!! Dupa ce a trecut aceea perioada mai stresanta, s-au terminat si toate “sedintele nocturne”!!!
Deci, rabdare si indeminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Si noi trecem prin asta. Si din experienta, iti spun ca cel mai mult il ajuti daca il lasi sa iti spuna tot ce are de spus, si apoi o data "descarcat" il poti "destresa", si chiar isi va face efectul "tratamentul" aplicat. Si, vorba lui Louisea, e mai bine sa spuna ce il macina. Si ia partea buna a lucrurilor, adica apreciaza ca gaseste in tine un "destainuitor", si nu in altul.
Iar cu medicamentele, opreste-te. Nu sunt rezolvare pentru probleme sufletesti!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Si sotul meu vorbeste in somn despre probleme de serviciu si se gandeste toata ziua numai la ce mai are de facut.Uneori vorbesc cu el si nici nu ma aude.Nu prea imi spune ce-l framanta,doar din cand in cand se mai descarca si el,dar foarte rar.Noi suntem pe locul 2, stiu asta,dar ceea ce ma inspaimanta este faptul ca situatia nu da semne sa se imbunatateasca in curand.Ca sa avem din ce trai trebuie sa munceasca in doua locuri de dimineata pana seara.Si din pacate nu e un simplu angajat care sa faca ce i se spune,cred ca e mai usor asa, sunt mai putine responsabilitati,el trebuie sa coordoneze munca pe care o fac toti si nu stiu cat va mai rezista la programul asta.In plus pleaca prin tara aproape in fiecare saptamana.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu vorbesc mai mult decat el despre problemele de la serviciu
Si nu prea mai are loc de mine
Am ajuns de vorbim fiecare despre serviciul propriu si nu ne aude nimeni - dar noi suntem fericiti asa - ne spunem fiecare problemele si chiar daca nu primim sfaturi de la celalalt - macar ne-am descarcat.

Imi pare rau dar nu prea stiu cum poti sa determini pe cineva sa-si lase problemele de la serviciu la usa - eu una nu pot. Merg cu copilul in parc si tot la serviciu mi-e gandul .... asta e, nu ma pot schimba. Daca descoperi cum - poate imi spui si mie si fac "terapie"

Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuella spune:

la noi problema este invers: eu sunt cea care il stresez pe el. Este ceva care nu depinde de mine, vreau sa-mi fac treaba cat mai bine, si nu pentru ca as fi recompensata pt asta (sunt bugetara)ci pt ca altfel nu stiu. De vreo 5 ani nu mi-am mai facut concediul intergral si chiar acum cand va scriu sunt la serviciu cu febra 38.5, dar nu pot sta acasa si nici problemele de la serviciu nu le pot lasa aici.
intelegeti-i si ascultati-i. este sg. sansa sa se relaxeze

Mergi la inceput