Cine e celebru...e! :-)

Cine e celebru...e! :-) | Autor: papadie

Link direct la acest mesaj

Evenimentul Zilei 17 iulie 2001
Omul conectat la Internet are acces rapid la o seama de unelte indispensabile. Site-urile urmatoare sint intr-atit de folositoare, incit va recomandam sa decupati aceasta lista si sa o pastrati la indemina.desprecopii.comUn excelent site rominesc, care se adreseaza parintilor cu copii de pina la un an. Gasiti aici multe zeci de articole, grupate pe capitole: preconceptie, gestatie, nastere, ingrijirea bebelusului.Nu mai putin de 12 oameni contribuie pe acest site: traduc articole, scriu articole originale, aduna stiri romanesti. Pe linga texte, gasiti si niste instrumente foarte interesante: un formular care calculeaza data cea mai favorabila pentru conceptie, un calendar care va arata etapele normale de dezvoltare a fatului si, apoi, a copilului de pina la un an. Rar gasesti site-uri romanesti la fel de cuprinzatoare ca acesta.
(http://www.evz.ro/social/?news_id=66086)

EvZ: Ofensiva pe Internet (10 ian.2003)

*Directorul Casei de Pensii Timis, Ioan Caprariu, spune ca legea prezinta mai multe lacune si ambiguitati: “Ea n-a fost gindita pentru aceste gravide, ea are un spectru mai larg. Banii intra in fondul de pensii, astfel ca ei nu se vor pierde in cazul in care se modifica legea. Pot fi scosi, asadar, la pensie ori daca asiguratul se imbolnaveste sau, Doamne fereste, moare”.
O discutie aprinsa despre aceste asigurari se duce pe forumul site-ului www.desprecopii.com. Mesaje disperate, replici descurajante, intrebari fara raspuns, cam asta ar fi caracteristica disputelor de pe acest site. “A inceput cineva sa primeasca bani? Eu voi naste luna asta, dar cele 6 luni de cotizare se implinesc in martie. Am vreo sansa? A inceput cineva, intr-o situatie asemanatoare, sa primeasca bani?”, intreaba, pe forum, Nicoleta. “Sefa de la departamentul care se ocupa de contracte nu a putut sa-mi dea un raspuns sigur. Mi-a spus ca au primit niste norme de aplicare ale Legii 19 si ca intra in vigoare de la data circularei. Apoi au fost de cei de la Casa din Bucuresti ca cei care au incheiat contractele si au inceput sa plateasca vor plati din banii lor. Se pare ca vor sista si platile din decembrie”, scrie, pe acelasi forum, Gabriela G., care propune ca pagubitele sa-si uneasca fortele si sa mearga in instanta. “Am vorbit cu un jurist si mi-a spus ca ma sustine si mergem si in instanta daca e nevoie, legea e lege si, intr-adevar, sint cam multe ““SAU”-uri in textul ei, care lasa loc de interpretari”, mai spune, suparata, Gabriela.
(http://www.evz.ro/social/?news_id=108516)

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

"Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea"
Adina si bb Rares Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Tineti-o tot asa!
... si-o mentiune: despre copii se adreseaza tuturor parintilor, nu numai celor cu copii de pana la un an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eh articolul e din 2001 :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

La trecutul mare
....mare viitor.

Veti vedea cu timpul ce insemnati voi defapt. Viitorul este al vostru, luptati pentru el, luptati pentru voi.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Marius , cintec de fanfara imi bubuie in urechi, coruri celeste ...lupta, glorie, imperiul DC, planeta va fi a noastra

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

CE MAI ATATA VORBA.. CELEBRITATE SI ALTA NU..
E CEL MAI BUN!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Nu strica deloc putina publicitate...

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mda, imi aduc aminte de stresul acela din decembrie, cand era incert ce se va intampla cu banii pt asigurarea suplimentara.
De fapt multumesc foarte mult celor de pe acest forum. Recunosc ca am invata multe si am devenit chiar mai puternica si mai sigura pe mine. Acum daca stiu ca am dreptate, merg pana in panzele albesi asta datorita in mare parte si voua.
Va multmuesc inca o data ca existati,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput