Pentru fetele din Italia

Pentru fetele din Italia | Autor: angi_gemeni

Link direct la acest mesaj

In saptamana 4-10 iulie 2004, la Riccione, va fi intalnirea anuala a mamicilor si “burticilor”…
O prietena de-a mea, din Italia, a fost anul trecut(in iunie a avut loc…)si mi-a zis ca fost extraordinar de frumos. Asa ca, cele care aveti posibilitatea de a merge, nu ratati ocazia! Si ne povestiti si noua!
Mai multe amanunte gasiti pe site-ul: www.radunodellemamme.it

Angi si gemenii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina spune:

Multumim Angi!
Anul trecut desi nu eram insarcinata am fost si eu pe acolo. Anul acesta voi avea un motiv in plus sa merg. De-abia astept! Poate ne intalnim mai multe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Hi,hi,hi,ce fain!Ce as mai merge si eu !
Anul trecut am petrecut un concediu ff frumos la Riccione,e un loc superb pt parinti si copii,sper sa ne reintoarcem curind acolo.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

quote:
Originally posted by Alina

Anul trecut am petrecut un concediu ff frumos la Riccione,e un loc superb pt parinti si copii,sper sa ne reintoarcem curind acolo.

Alina

La drept vorbind, anuntul este pentru toata lumea, dar m-am gandit ca fetele din Italia sunt... mai aproape de eveniment. Daca sotul meu ar fi acasa la vara(ceea ce nu prea cred), am merge si noi... Prietena mea mi-a zis ca a fost excelent anul trecut. Ea a fost prima data... Mi-ar placea si mie sa merg, mai ales ca la Riccione nu am fost niciodata!
Alina, sunt convinsa ca daca-ai merge, nu ti-ar parea rau si te-ai simti bine. Pupici Mariutei tale!!!

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by angi_gemeni

quote:
Originally posted by Alina

Alina

La drept vorbind, anuntul este pentru toata lumea, dar m-am gandit ca fetele din Italia sunt... mai aproape de eveniment. Daca sotul meu ar fi acasa la vara(ceea ce nu prea cred), am merge si noi... Prietena mea mi-a zis ca a fost excelent anul trecut. Ea a fost prima data... Mi-ar placea si mie sa merg, mai ales ca la Riccione nu am fost niciodata!
Alina, sunt convinsa ca daca-ai merge, nu ti-ar parea rau si te-ai simti bine. Pupici Mariutei tale!!!

Angi si gemenii

Draga Angi,

Sunt sigura ca mi-ar place mult sa merg la evenimentul cu pricina dar anul asta trebuie sa mergem in Ro in iunie si vacanta in Italia se amina pe sfirsit de august sau inceput de septembrie .Ei,sunt optimista si sper ca poate ramine pe anul viitor,oricum in Italia o sa mergem tot mai des pt ca suntem indragostiti de locurile alea minunate si nu locuim prea departe(cam 150 km pina la granita cu ei).
Pupici multi dragalasilor tai si cine stie...poate ne intiilnim prin Italia!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

quote:

Draga Angi,

Sunt sigura ca mi-ar place mult sa merg la evenimentul cu pricina dar anul asta trebuie sa mergem in Ro in iunie si vacanta in Italia se amina pe sfirsit de august sau inceput de septembrie .Ei,sunt optimista si sper ca poate ramine pe anul viitor,oricum in Italia o sa mergem tot mai des pt ca suntem indragostiti de locurile alea minunate si nu locuim prea departe(cam 150 km pina la granita cu ei).
Pupici multi dragalasilor tai si cine stie...poate ne intiilnim prin Italia!

Alina

Pai, poate sunt sanse, sa ne vedem in august... Eu voi merge in Italia, la un curs de perfectionare. Dar, pana atunci, mai tinem legatura.
Sau, cine stie?, ne vedem chiar la Romanica???

Angi si gemenii

Mergi la inceput