Buna fetelor,
Caut o gradinita buna pt. copilul meu. Am vizitat multe site-uri cu gradinite. Cel al gradinitei Hiram din Sectorul 3 mi-a placut, e si aproape de mine. Stie cineva mai multe informatii despre aceasta gradinita? Poate e cineva care a avut un contact direct cu parinti care au avut sau au copiii la gradinita Hiram. Mi-am propus sa o vizitez, insa mi-ar fi de folos orice informatie in plus.
Multumesc,
Cristina
buna cristina
si eu am gradinita hiram pe lista de vizitat fiind foarte aproape de casa. din pacate eu nu am reusit sa aflu nimic in plus fata de site. da-mi si mie de veste daca te duci sa o vizitezi.
mada
Am vazut-o azi. Au spatiu, au si ceva curte. Draguta as zice, dar au niste taxe destul de mari si nejustificate. Trebuie sa platesti 12 luni, adica tot anul chiar daca in acest timp copilul nu merge 3 luni din an sa zicem.In plus in acesti 110E nu intra cursurile de balet, dans sau pian. In taxa asta nu intra 3 mese pe zi ci doar pranzul...etc. In plus engleza la grupa mica cel putin unde ma interesa pe mine se face cu aceeasi educatoare, e drept ca are atestat, asa mi-a zis, dar eu nu prea am incredere in atestatele astea. In plus nu mi-au placut patuturile unde dorm si faptul ca nu prea erau aerisite incaperile. Eu am ajuns dupa-amiaza, nu era nici un copil in gradinita, n-am vazut nici o educatoare. Poate daca mergi dimineata o sa vezi si educatoarele, acum nu era nimeni pt. ca nu aveau copii cu program prelungit...