Ingrijesc copil / Bona

Ingrijesc copil / Bona | Autor: paulmelinte

Link direct la acest mesaj

"Doamna serioasa, pensionara (fosta asistenta medical), 60 ani, credincioasa, inteligenta, nefumatoare, curata, doresc sa ingrijesc cu dragoste si rabdare 1-2 copii cu vartsa de 2-6 ani (prefer la familii de intelectuali), la mine acasa (Cetatea de Balta – Militari) sau zona Militari, Drumul Taberii, Crangasi, de luni pana vineri (eventual si in weekend), circa 8 ore/zi. Tarif lunar: 3,5 mil. (+ abonament RATB + 1 masa/zi, in cazul in care trebuie mers la domiciliul clientului). Ofer si cer seriozitate. Telefon: 772.22.64. sau mobil 0745.93.65.60., intre orele 8-21."

Anuntul este al mamei mele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulmelinte spune:

Sper ca nu deranjez pe nimeni prin faptul ca am repostat anuntul, dar poate-poate il va vedea cineva interesat..

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

Paul, un copil de 3, 4, 5 ani..nu necesita o îngrijire neamaipomenita. Vreau sa spun fata de un bebelus, unde solicitarea este maxima. Poate cel mult plimbat, vorbit cu el, jucat..
De aceea, pretentiile mamei tale mi se pare putin cam mari pentru un program de 8 ore, la un copil cât de cât marisor...
De aceea probabil ca nu prea se arata lumea interesata.
Ca sa nu mai spun ca în momentul în care spui din start copil peste 2 ani, e clar ca persoana respectiva nu prea are chef sa-si bata capul..
Am vorbit la modul absolut general! Nu vreau sa te superi pe mine. Eu mi-am exprimat o parere...Am vrut sa spun ca anuntul nu suna prea tentant. Incearca sa mai schimbi pe ici pe colo si poate vei gasi doritori.

Mult succes!

Monica

Mergi la inceput

Multumesc pt sugestie! Este binevenita si nu ma supar deloc. Mama este flexibila in privinta programului, al varstei copilului si chiar al tarifului. Doar zona geografica este "batuta in cuie".

Toate cele bune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Si eu sper ca nu te superi dar dupa cum suna anuntul si celelalte conditii par "batute in cuie". Si avand in vedere ca are 60 ani desi nu este o varsta foarte inaintata pretul este mare. A mai spus cineva pe aici ca se prefera "tinerele" pensionare.
Doamna care sta cu fetita prietenei mele i-a cerut 2,5 mil, fara abonament iar mancare 1 data pe zi, daca se poate, adica daca nu cere prea mult. Are 53 ani iar fetita 1,8 luni.
Poate gasesti totusi persoane interesate.

Numai bine, F.

Mergi la inceput

Nu m-am suparat pe "monica", nu ma voi supara nici pe tine, "franqois". Orice sugestie e bine venita...

Mergi la inceput