casatoria cu un australian.Avantajele ei acolo?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusica spune:

Buna ziua, tuturor!
Ma bucur sa va aud, fetelor. Carmen, iti multumesc pt.urari, sper sa reusesc sa-mi gasesc fericirea si linistea sufleteasca....chiar daca va trebui sa merg atat de departe, la peste 20.000 km. Iti doresc din toata inima sa poti comunica cu partenerul, deci sa existi cu adevarat..cum spui tu.Te inteleg f. bine cand spui ca nu esti o visatoare...cred ca avem ceva in comun la capitolul asta.
Eu m-am gandit mult inainte de a lua aceasta decizie, mai ales ca de mine depinde si un copil. Sunt o femeie foarte realista, nu m-am imbatat cu apa rece nici la 20 de ani, dar acum la 40 !!
Conchita, ne-ai dat un sfat foarte bun: sa nu renuntam la tot ce avem acasa. Si eu m-am gandit la asta, ca fiind o alternativa,in caz ca lucrurile nu merg asa cum am sperat eu.
Elvie, astept cu interes subiectul tau despre vizele pt.Australia.
Va doresc numai bine tuturor.
Pusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

Dragele mele,

O intrebare: am intalnit intr-un cotidian local un anunt pentru niste cursuri de reflexoterapie, cu diploma recunoscuta national si international. Ei spun ca au practicanti in UE, Australia, SUA, Canada. Diplomele sunt recunoscute de Ministerul Sanatatii..

Se intampla, printr-o minune, ca cineva sa fi auzit de persoane care practica reflexoterapia acolo, venite de aici? Ar fi o idee buna un astfel de curs? este scump si dureaza cam 4 luni..Mie mi-ar place extraordinar, este un domeniu care ma intereseaza, insa intrebarea mea este: merita? as avea ce face cu asa ceva acolo? presupunand ca deja am facut cursurile acestea si sunt bine pregatita, credeti ca m-ar ajuta?
Astept pareri.
Multumesc.

Carmen H

Mergi la inceput