Unde este piscina pt gravidutze?

Unde este piscina pt gravidutze? | Autor: Buldan Maria

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata, am 7 saptamani si as vrea si eu sa stiu unde este piscina pt gravidutze? As dori si niste tarife daca se poate.
Multumesc anticipat!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

De ce neaparat "pentru gravidute" ? La piscina normala nu e voie cu burtik?

Laura si papusica din burtik ( 27 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

incearca aici www.activecenter.ro
pupici

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martac spune:

Ma intereseaza si pe mine un loc unde sa ma pot balaci in voie . De mine ar fi aproape bazinul de la sala Floreasca dar mi-e teama de "animalute" mai putin dragute care ar putea fi in apa, ca de exemplu bacterii, ciuperci si altele asemenea. Daca stiti de ceva super-curat si la un pret decent dati si voi de stire
Pupici la mamici si bebei

Marta 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

La Club Floreasca(fostul club al lui Nastase) ar fi super curat. Eu merg de citeva luni si n-am avut probleme. Am vazut si o multime de copilasi, cum se incalzeste vremea o duc si pe fi-mea.

Nu vad de ce ar fi burtik o problema. Doar in cazul in care cautati un bazin in care sa faceti ceva exercitii speciale ptr. burtici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

dar piscine pt BBei mici de citeva luni care trebuie sa invete sa innoate ?
am vazut la TV Romania un reportaj, stiu ca exista asa ceva in Ro, dar nu stiu daca in Bucuresti.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buldan Maria spune:

Normal ca se poate merge si cu "burtik" la piscina doar ca am auzit ca exista o piscina cu instructor special pentru gravidutze. Nu de alta dar la sarcina trecuta am pus 25kg si nu mai vreau sa repet performanta.

Mergi la inceput