Barbatul cu arcul !

Barbatul cu arcul ! | Autor: Lauraa

Link direct la acest mesaj

Despre Sagetatori, of course!

Ce fac sagetatorii vostri? Al meu e muncitor, aventurier, ii plac calatoriile, e dotat , are un simt al umorului fantastic, e zambaret, etc, DAR e si lenes acasa (nu are mana la treburi casnice, ne cade lampa-n cap), daca se supara se inchide in cochilie, nu are mana de afacerist (pierde bani cu lopata) si este neorganizat si uituc.
Na ce l-am spalat!
Ai vostri cum sunt?

Laura si papusica din burtik ( 27 saptamani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Parca l-ai descris pe-al meu. Daca este vreo problema majora, este in stare sa mute muntii din loc, este bun de gura si rezolva treaba in mod miraculos dar la treburile de rutina si usoare este un dezastru, ma rog de el cite o luna ca sa faca taxele iar cecurile eu le platesc, altfel am da faliment. Nu este atent la detalii. Planifica in avans pe zece ani foarte bine dar nu si pe urmatoarele 24 de ore. Nimic nu i se pare imposibil cind este vorba de calatorit si dat cu gura dar sa nu-l pui sa stea pe scaun 2- 3 ore sa rezolve o problema in detaliu, ca l-ai terminat. Sintem diametral opusi, poate de-asta formam o echipa asa de buna (atita vreme cit eu inchid ochii la dezordine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Si al meu este tot sagetator. Se aseamana foarte mult cu descierea facuta de voi. Munceste foarte mult, e aproape perfectionist. Dar acasa cu treburile casnice sau cu ordinea doar dupa ce il rog. De multe ori repar eu cate ceva ( imi si place) decat sa astept dupa el. Iar daca eu nu pot trebuie sa insist foarte mult pentru al urni sa faca acel lucru. Dar atunci cand il face nu am ce sa-i reprosez ( poate doar nervii pe care mi ia facut pana s-a hotarat sa repare acel lucru).
Este intradevar un aventurier si inca imi spune ca nu si-a gasit locul. Tot timpul este in cautare de "ceva", dar cred ca nici el nu stie ce cauta.
Dar nu-i place sa planifice lucrurile. Le rezolva sau cauta solutii atunci cand va fi "momentul". Pe mine asta ma da peste cap, pentru ca eu de felul meu imi place sa am totul planificat, aranjat dinainte. Nu-mi plac surprizele de genul : vedem noi atunci ce facem.
Peste 3 luni voi naste si nu reusesc sa-l urnesc sa facem ceva pregatiri dinainte de a se intampla evenimentul. Pentru el : mai este timp.
In general, vorba lui Amuleta, totul este bine daca inchid ochii la dezordine. Dar pana cand? Am incercat sa-l schimb, dar devenisem cicalitoare si m-am saturat eu sa tot zic degeaba. Asta e
Este al meu si nu l-as schimba pentru nimic in lume.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Al meu Sagetator este perfectionist, cand are chef, munceste mult si ii place. Nu poate sta locului, nu e in stare sa plateasca facturi, adica le citeste si apoi a uitat de ele.
Cand am nascut a spalat, a calcat, a sterilizat, a facut curatenie mereu, mancare, a avut grija de noi. Nu a trebuit sa il rog nimic, facea totul de capul lui.
Este dezordonat, isi lasa hartii importante peste tot, iar cand fac eu curat, le arunc......apoi ne certam, ca mereu fac asa.
Facem impreuna curatenie, o data pe saptamana, iar atunci face mai bine decat mine, in rest ajunge acasa seara si nu-i arde de nimic. Are o obsesie cu cablurile, sa nu se vada pe nicaieri, le intinde asa de frumos ca nu-mi vine sa cred, le baga prin pereti, le fixeaza de margine.
De o saptamana munceste la casa noua, a zugravit si a pus parchet si a facut totul asa de perfect ca parca-i desenat. Nu exista un firicel de spatiu nicaieri, peretii sunt superbi, totul e facut cu drag. I-a facut si placere. Acum, desi din punctul meu de vedere e totul gata....el nu considera asa, deci nu ne mutam pana cand nu pune la punct ultimele detalii.
Il iubesc la nebunie...eu sunt tot sagetatoare.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am un prieten bun din liceu , va spun ca nu am vazut om mai tipicar
ca el toate lucrurile sunt puse intr-o anumita ordine, jucariile de cand era mic , casete cd-uri carti haine...
Mereu cand merg in vizita la el imi vine sa -i fac dezordine in camera...sa ii deranjez un colt de cuvertura sau sa-i aiuresc casatele...
Cel mai mult ma amuza cum isi aranjeaza la loc lucrurile cumintel...
E un introvertit , munceste mult si ma ameninta ca ma spune iubitului meu cand fac vreo prostie...
Pupici

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Mey una din voi e maritata cu barbatul meu.
Da si sagetica al meu are de toate in sensul bun al cuvantului dar sa te fereasca Dumnezeu sa il pui sa repare ceva in casa ca sudeaza ciocanul de patent( asta cand a incercat sa schimbe o priza).
vesnic intarzie sau sta pana in ultima secunda pana rezolva ceva. e de un calm de ma omoara.Asa ca eu repar tot ce e de reparat , dau cu zbor masina de e invidios pana si cumnatu, ma cert singura ca nebuna prin casa, si el doar ma intreaba "Dar de ce te enervezi". Face de toate daca il pun daca nu poate creste iarba in pat ca nu se sinchiseste.Legat de copii face orice de la schimbat la calcat si orice fel de joaca.
ce sa mai eu cred ca zodia asta nu se maturizeaza niciodata.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

faorte frumos!!! parca l-ati descris pe tata meu. care repara aspiratorul batind un cui :))

in schimb sotul meu care-i tot sagetator e cel mai mare mester. la toate se pricepe. repara de toate, ma ajuta la toate treburile.
in schimb cu dezordinea ... asa e. mereu isi lasa lucrurile imprastiate prin casa. haine, cd-uri, dosare ... il amenint ca le arunc si ce se mai supara :)

dar cind am nascut a spalat, a facut mincare, curat samd.
si la copil se pricepe bine (schimbat, spalat). doar ca a vazut ca bebe are mai mult haine care se inchid la spate sau pe o parte si i-a pus o pijamaluta cu fata la spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Al meu e muncitor, f. priceput la treburile gospodaresti, destul de perfectionist, umorist rrrau si afacerist.
Puncte slabe:
Destul de imprastiat desi are pretentia ca atunci cand isi cauta lucrurile sa le gaseasca la locul lor...daca le si pune acolo...
Nu are orientare deloc in spatiu.
Este suparacios...pana il impac...
Da' e al meu si il iubbbbeeeeeeesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

inca un sagatator si al meu...
pefectionist pana in panzele albe, vorbaret, iubeste calatoriile, calculatorul (poate lucra pana cade lat, daca e la calculator), super ordonat (chiar ma exaspereaza), gateste mult mai bine ca mine (de fapt eu nu gatesc de loc)insa uraste sa faca ceva prin casa, uraste orice munca fizica (inclusiv mersul la sala-prefera sa faca jogging) si e tare cheltuitor (de fapt el zice ca sunt eu prea "chitroasa")
A, si iubeste cumparaturile (de haine mai ales) ca si mersul prin magazine, ceea ce eu urasc sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne Marie spune:

citind cateva din mesajele voastre, deja am senzatia ca-mi recunosc sotul (LEU) in postura in care vine acasa si isi arunca hainele pe unde apuca....daca ramanem fara lumina in bucatarie...stau cu o veioza cateva zile, pana cand mama, satula de situatie aduce un electrician si repara lumina. Daca cumva se ofera...sar imediat sa anulez orice initiativa a lui, nu de alta, dar nu vreau sa ajungem la spital ca a pus mana aiurea pe fire....Concluzionand, n-are pic de talent la treburile casnice! In schimb, are o slujba foarte buna si putem sa ne "rasfatam" de multe ori iesind in oras cu prietenii, in timp ce mama o supravegheaza pe Ioana noastra de numai 2 luni...Eu fiind o Balanta intelegatoare, renunt sa-i fac reprosuri si prefer sa platesc o menajera care sa ma ajute la treburile casei atunci cand ma coplesesc.

Mergi la inceput