Barbati scorpion

Barbati scorpion | Autor: acina

Link direct la acest mesaj

As vrea sa-mi spuneti parerile voastre despre
barbatii din scorpion.
Am una bucata de scorpion acasa si este f inchis .
Nu prea vorbeste cu mine cand e suparat.
Ce ziceti asa sunt toti scorpionii sau este caz aparte?

Anca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Draga mea si eu am acasa tot una bucata de scorpion. Trebuie sa stii sa il faci sa isi deschida sufletul si asta numai cu iubire. Sa nu o faci cu reprosuri ci cu dragalasenie.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna spune:

Eu am doi scorpioni acasa, in afara de mine; pot sa spun ca sunt inchisi in sine, dar daca stii cum sa-i iei te intelegi bine cu ei; sunt statornici,, saritori, intelegatori, pana i-ai calcat pe coada...; va imaginati ce scantei ieseau la noi in casa cand ne contraziceam 3 scorpioni, toti trei foarte caposi; de obicei cedam eu ca eram mama...

Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Eu am avut unul care mi-a inselat toate asteptarile. A trecut de la un comportament bun la unul diametral opus.

Cred ca razbunarea (daca asta inseamna acest mod de a trai acum) nu face decat sa-i adanceasca si mai mult ranile.
Sincera sa fiu nu cred ca mai poate deveni ceea ce a fost odata.

Nu il urasc, prefer sa vad partea buna a lucrurilor de altadata, dar il compatimesc pentru viata inchisa pe care o duce acum .

Are si o familie de bastina care ii alimenteaza aceasta stare de rau.

Stiu ca nu merita sa fie inteles si probabil iertat.

Datorita faptului ca are impresia ca el este cel mai bun si ca merita respect "gratuit" a ajuns aici.

Dumnezeul sa il ajute sa-si deschida inima si sufletul.

Tind sa cred ca joaca sau a jucat teatru. Treaba lui daca crede ca viata este o doar scena pe care incerca sa joace diverse roluri.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

posesoareaa una bucata scorpion,bun,iubitor,nu foarte intelegator,se aprinde din orice chestie minora,dupa care isi da seama ca a gresit si isi cere scuze.Tolerant pina la un punct,cine il dezamageste mai mult de odata,este sters de pe lista de prieteni definitiv si irevocabil.Este stresant cind e vorba de curatenieBun gospodar,se pricepe la o gramada de chestii[al meu ce putin].Daca stii cum sa-l iei este super,este familist convins.
Daca ar fii sa ne luam dupa zodii,eu varsatoare si el scorpion,nu prea avem nici o tangenta,dar noi suntem de 8 ani casatoriti,suntem fericiti si luptam impreuna sa ne marim familia
Speram sa si reusim!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Are dreptate Hanna: "pot sa spun ca sunt inchisi in sine, dar daca stii cum sa-i iei te intelegi bine cu ei; sunt statornici,, saritori, intelegatori, pana i-ai calcat pe coada..."
Asa ca incearca sa fi mai concilianta cu el si pana la urma isi va deschide sufletul in fata ta!
Succes!
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Multumesc pt raspunsuri fetelor .
Sunteti niste scumpici.

Pupici

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si eu am una bucata acasa.
Dar pare un pic altfel - adica e f. calm (ardelean, deh), linistit, iubitor.
Eu sunt aia care zbier si dupa aia imi cer scuze.
Intr-adevar daca se supara sta cuminte in banca lui pana-i trece.
Da' saracu si are de-a face cu o leoaica care il .

Mie mi se pare ca te poti intelege bine cu el, ca n-ai cu cine sa te ca el e calm si .

Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

si eu am scorpion acasa. Se respecta tot ce-au zis fetele inainte: inchis si incapatinat

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Mama mea este detinatoarea unui scorpion. S-ar parea ca seamana cu cel descris de fete. Dar cu usurelu mama a stiut sa se faca fericita alaturi de el de mai bine de 37 ani.
Dar ca tata nu se compara cu altii, este un SUPER TATIC, si ca bunic sper sa fie la fel care tare isi mai doreste nepoti.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Si eu posed una bucata sotz scorpion. despre cit sint ei de inchisi in sine, nu-sh ce sa zic, eu sint mai inchisa decit el (eu mi-s capricoarna), in schimb sintem incapatinati amindoi, asa ca atunci cind ne certam, e mai bine sa nu fie nimeni prin preajma...
IN schimb, e foarte dragut, tandru, statornic, si extrem de bun familist si tata !

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput