Cu incredere, spre Canada! (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Incearca Sunnies swim pants Irina de la pampers....banuiesc ca au si la Huggies ceva similar.

Cristina si Yasmine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Multumesc pentru sfaturi.

Sa nu radeti de mine, eu nu m-am uitat niciodata cu atentie la saloanele cu body piercing pentru ca in mintea mea era ca acolo se ocupa numai de adulti si de "dat gauri" numai prin cele mai ciudate locuri...
Inteleg ca nu au fost nici un fel de complicatii dupa ce ati facut gaurele in urechi la fetitele voastre.
Mai trebuie numai sa-mi iau inima in dinti, pentru ca evident eu sunt cea cu emotiile!

Mai am cateva nelamuriri: colacul, respectiv flotoarele pentru bebei se gasesc la bazin, sau trebuiesc cumparate de la vreun (care) magazin? Eu am remarcat diverse obiecte plutitoare si de joaca cand am mai mers la piscine, insa eu nu am folosit si nu mi-a dat prin cap nicioadata sa ma uit sa vad daca exista si marimi mici, pentru bebelusi.
Copiii vostri cum au reactionat la dusul de dupa iesirea din bazin? Diana e speriata de zgomotul lui. Ar trebui oare sa o obisnuiesc inca de pe acum, de acasa, cu dusul? (Cam retorica intrebarea?...)

Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Nu, nu era salon de body piercing :-)), vindeau cercelusi acolo si alte bijuterii si ofereau si servicul asta (cred ca toti o fac).

Flotoarele le-am cumparat de la Canadian Tire/Toys'rus. Alea de la piscina sint pt copii mai mari, am vazut ca au si veste pt copii.

Mult succes,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Agata merge la piscina la programul de baie libera de la un an, iar de la 18 luni face si niste cursuri de inot speciale pentru bebelusi si copii mici (si noi pe linga ea, pentru ca pina la patru ani trebuie tot timpul sa fie tinut de un parinte sau supravegheat indeaproape). Am vazut si bebelusi de trei luni, sa vezi ce draguti sint toti acei bebelusi grasuni dind din picioruse si rizind cu gura pina la urechi! Pampersi pentru piscina gasesti in orice magazin la raionul cu produse pentru bebelusi, pe linga pampersii normali si de la toate firmele (noi am folosit de la Huggies, scrie pe ei Swim, sint tot dupa numarul de kilograme). Eu i-am pus costum de baie de la un an si a fost tare incintata, spunea la toata lumea ca ea are „cotum de bae“, dar am lasat-o si fara, mai ales asta-vara, adica numai in pampersul special. Daca esti inscrisa la curs, ti se dau tot felul de materiale ajutatoare, inclusiv vesta (au pe nr. de kilograme), daca te duci la baie libera, in general trebuie sa ai tu materiale, dar numai cele permise de regulament. In privinta dusului, nu stiu ce sa-ti spun, Agata era obisnuita cu dusul de acasa, iar cel de dinainte de piscina si de dupa, a fost o placere de la inceput, acum sta si cite jumatate de ora sub el. Cu uscatorul de par a fost mai greu, ca acasa nu avea si cind am incercat prima oara sa o usuc la acel aparat, am zis ca a fript-o, asa de tare a tipat, desi i-l aratasem si ii explicasem de vreo citeva ori inainte ce e cu el si ce face. Singurul sfat pe care as putea sa ti-l dau din experienta proprie este sa ai grija de piele, adica sa folosesti un sapun lichid mai usor si neaparat sa-l speli bine dupa piscina si apoi sa folosesti o crema hidratanta. Apa din piscina contine mult clor si nu face prea bine la pielicica lor sensibila. In rest e foarte curat si apa la fel, este o placere pentru noi sa mergem la „piscipina“ (asa zicea inainte, acum zice corect). Balaceala placuta!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Laura B,Simi,Nelia,Ira,fetelor,merci mult pt. urari.Le-a primit cu multaaa bucurie.Senx!

Simi,daca si tu esti un pui de "sirena" atunci La multi ani!- consateanca mea.O viata frumoasa si plina de realizari.Apropo,pe cat esti nascuta?
Si nu-ti face griji."inimosi" ca prietena noastra am vazut multi la viata mea.Nu-mi pare rau decat ca aprinde un foc care nici macar nu urma sa fie facut...In fine!

nelia,merci si pupic la voi 3!Pe cand al 4-lea? Apropo,vine primavara.Ce zici,o punem din nou de o intalnire?Maia in mai va pleca la Romanica si tareee mult as vrea sa-i fac cunostinta cu Agata.Ce zici?Dana pe unde este,sti ceva de ea? Danaaaaaaaaaa...ne auzi?!?!?!

Laura B,noi cu Maia am mers la piscina pentru prima data la un an jumate(cu vesta si costum de baie).Pe Robi inca nu l-am dus la piscina din cauza eczemei...El face doar cada.In weekendul asta am fost la munte.Acolo am avut si jacuzzi.L-am bagat si pe el.Asa de incantat a fost!!Cand l-am scos din apa a ripostat mama,mamaaa...

Mai ma omorati cu pampersul special pt. piscina.Exista si asa ceva?!?!Mai sa fie ce inapoiata sunt!!!Habar nu aveam.Maine si mor de nu merg sa vad cum arata DanaMario,Joshua merge la piscina de la 4 luni?! Bravo voua,frumos!

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Da mai Ange Joshua merge de pe la 3 luni jumatate avem pozici pe site-ul nostru.
Pampersi special gasesti la Sears iar diferite colace pentru bebelusi noi am luat de la Canadian Tire.
Joshua merge chiar zilnic la piscina si gimnastica cu tati ca mie nu-mi place dar nu intra mereu in apa i-am cumparat tot de la Canadian Tire un fel de scaunel plutitor si-l pune imbracat acolo si-i place sa pluteasca,este o adevarata relaxare pentru bebelusi.

Laura B dusul dupa baia in piscina eu il fac acasa ca piscina este in cladirea unde locuim.

Dar mai Ange tu l-ai bagat pe Robi in jacuzii nu-i prea firbinte pentru eu ca eu am zis ca sauna si Jacuzi nu-i pentru beblusi?

As avea si eu o intrebare voi i-ati bagat cu capul la fund in apa ca mie mi-a fost frica si nu-l bag cu capul.

Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Canadieni si nu numai, poftiti la partea a 6-a a subiectului!
J.

Mergi la inceput