Tigani Nemultumiti...

Tigani Nemultumiti... | Autor: MariaM

Link direct la acest mesaj

Tiganii romani isi deschid cont in bancile din Elvetia
Dupa cum stiti, in curind se vor introduce vize pentru Turcia si, in schimb, se vor scoate cele pentru Elvetia. Iata si prima scrisoare deschisa care ne-a sosit in redactie, e drept, prin geamul inchis:
"Haoleo, bafto la Hacademia lo Catavencu!
Sint io, Vali... Silicon Vali din comuna Ghimpati. V-am sunat ca sa dea dracii-n aia care a bagat vize pentru Turcia si le-a scos pe-alilantele pentru Elvetia! Pai, ce carul meu sa fac eu in Elvetia? Ca cind mergeam la turci cu piranda mea Panasonica si cu puradeii ai mici: Mecdonalt, Mecfish, Mecciz, si cu ala marele Bigmec Checiapu, mai aduceai o toala dan piele, o boarfa secanhend pe tine, un kil da argint in stomac, un fervechi pa sub fuste, mergea biznisu'! Da' acuma, zi si matale, sefu', ce kilo meu s-aduc io dan Elvetia? Ciocolata Milka si Haidi? Haidi bre, fugi cu marmota de-acia, pai din alea avem si-aici in Romania!
Ceasuri? Cacu-m-as in ele, si de-alea avem aici de furat o gramada, e pline autobuzele de miini misto cu ceasuri!
Ce sa mai, ne-a omorit astia cu vizele lor! Pai, ce vrea acu', sa ies in strada sa dau in cap la oameni? Ca nici strazi ca lumea n-avem dracu' in tara asta, iti rupi mercedesu' pan ele!". ""

Maria&Vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

MORTAAAAAAAAAAAL..
Lacramioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa spune:

Beeeeeetooon!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu

Mergi la inceput