hei, gravidutzele din cluj unde sunt???

hei, gravidutzele din cluj unde sunt??? | Autor: baby-boom

Link direct la acest mesaj

E drept ca e doar a treia zi cand intru pe site-ul asta, dar sunt atat de confuza, nu m-am obisnuit inca, adica astept sa navighez nestingherita..... de exemplu am intrat ieri pe chat si cand am vazut atata lume si culori am intrat in panica si am luat-o la talpasita!!!!
va rog daca e cineva din cluj care sa ma ajute si pe mine cu niscaiva sfaturi i-as fi vesnic recunoscatoare.....am un milion de intrebari si tocmai acum si-a gasit toata lumea sa plece din tara...mama, sora , nasa..... cu asta am spus tot nu???
sorry daca am un aer de profunda disperare dar cu toate ca am cel mai intelegator sot din lume NU AJUNGE, numai o poate sa imi impartaseasca din experientele ei...sau o mamica, nu???.............am citit multe dintre mesajele mamiciclor din cluj, dar din pacate sunt din vara si toamna lui 2003......
nu spun ca nu m-au ajutat,din contra, chiar acum dupa amiaza eram pregatita sa merg la clinuca de pe Decebal, si spre rusinea mea nici nu cunosteam numele medicului.........in rest, si eu ca toate gravidutzele, caut pantaloni mai grosutzi, si bineinteles nu gasesc, lenjerie pt. lunile mai mari(eu sunt doar sapt.20 si am o burticutza mica) nici nu am cautat inca , si cate si mai cate...... cel putin la capitolul asta clujul e fara doar si poate UN ORAS MORT....
ASTEPT CU NERABDARE VESTI DE LA MAMICI SHI DE LA BURTICI, CA DOAR, DOAR NE-OM AJUTA UNA PE ALTA....MAI ALES CU SCHIMB DE SFATURI SHI IMPRESII

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Servus,
Eu sunt in Cluj dar nu sunt graviduta ci mamicuta.Legat de hainele de gravida intr-adevar nu o sa gasesti mare lucru in Cluj. Eu am prins lunile devara cu burtica si asta a fost bine ca aveam rochite si pantaloni mai largi care mi-au venit.
Eu am nascut la gine 1 si nici eu nu stiu cum il cheama pe medicul de pe Decebal dar fetele stiu si o sa iti raspunda sigur.
Daca ai nelamuriri legate de sarcina ma poti intreba oricand. Eu stau in Gradini Manastur, si daca stai si aproape ne putem si intalni pentru "lectii practice" pentru tine.
Si nu in ultimul rand bne ai venit pe DC!

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

buna, fetelor

Eu, (nu mai) stau la Cluj, si deocamdata sint in stadiul de aspiranta. nsa simpatizez cu voi. Baby-boom, pe dr. care are clinica de pe Decebal il cheama Honorius Nanu (am impresia ca a lucrat ca dr pe la Gherla sau Dej inainte). O fosta prietena de-a mea a nascut acolo, prin cezariana, acum doi ani.Intr-adevar e super-curat si lumea se poarta frumos acolo... Sarcina usoara!

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

anda si micutza carina!!!
mersi foarte mult pentru info, am inca o mare nelamurire : am auzit recent de cursurile prenatale care se tin la pro-vita, in spate la castellari, dar an sunat azi la un nr. de tel. al fundatiei(nr. gasit in pagini aurii) si mi-au spus ca ei nu organizeaza asa ceva....nu cumva stii tu mai multe? as vrea sa incep de acum, deoarece am auzit ca ajuta foarte mult...
AM VAZUT POZELE CU SI E UN INGER DE COPILAS... SA VA TRAIASCA SI SA SE FACA MARE SI VOINICA...
si inca ceva, eu locuiesc in gheorgheni si acum cat e zapada si gheata afara evit iesirile, atat cat pot.... dar cum se face mai cald mi-ar placea foarte mult sa ne intalnim si sa povestim
..si acum sa-i citam pe carcotasi: "NE WWW SI SMS(MAI BINE ZIS CHAT)SI HAI, PA"
APROPOS, NUMELE MEU E FLORINA...

Mergi la inceput

SALUT,cred si eu ca iti e dor de cluj....e un oras ideal pentru mamici si burtici... in afara de faptul ca nu prea gasesti haine de si lumea nu e intotdeauna dragutza cu noi gravidutzele, dar cred ca asta tine de educatia fiecaruia si e alta poveste...
in rest mersi mult de info despre dr. nanu... am fost ieri pe acolo in vizita, asistentele sunt super dragutze, dar medicul mi se pare cam grabit si nu prea au spatiu...cred ca sunt de tot vreo 2 saloane cu cate 2 paturi...m-a cam speriat sala de travaliu, cea de nasteri si cea de operatii..dar o sa imi treaca
A FOST SUPER CA NE-AU DUS IN SALONUL IN CARE ERAU 2 MAQMICI SI 2 BEBELE DE 4 ZILE....EU SI SOTUL MEU AM STAT VREO 10 MINUTELE INMARMURITI DE ASEMENEA MINUNI!!!! NICI ACUM NU NE-AM REVENIT...
ORICUM IN CEEA CE PRIVESTE LOCUL IN CARE VOI NASTE NU SUNT INCA HOTARATA...MA ASTEPTAM LA CEVA CA IN FILME DE LA CLINICA ASTA PARTICULARA...EU ASA CREDEAM CA ARATA SPITALELE GINECOLOGICE DE STAT....PROBABIL SUNT INCA PREA TANARA, SI E PRIMUL LOC PE CARE IL VAD
MERSI INCA O DATA MULT PT. INFO SI SPER SA NE AUZIM DIN NOU
FLORINA

Mergi la inceput

Pai asta e, du-te si la Stanca, sa vezi prin comparatie, de exemplu, la bani cred ca tot acolo iesi, cit ii dai lui Nanu pe chitanta, le dai alorlalti pe spaga...e alegerea ta! Eu zic ca faptul ca la Nanu sint putine paturi e de bine, ca se ocupa mai bine de tine, pe tipa de care iti ziceam, venea insusi dr. Nanu si o pansa dupa operatie...
Unde stai in Gheorgheni? Eu am stat in zona Mercur...

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Servus, Elena
Eu locuiesc la nici 5 minute de zona Mercur, pe str. Busteni (asta e undeva intre Hermes si Mercur)....e o zona foarte linistita, de fapt tot Gheorgheniul e....din pacate blocul in care locuim noi e cam vechi, din cauza asta apar tot felul de complicatii(cu tevi si calorifere care nu dau caldura iarna, etc) si am cam vrea sa ne mutam, mai ales ca vine bebe in vara.....
In ceea ce priveste viitorul loc in care voi naste, normal ca as mai vrea macar sa vad si alte posibile locuri, cu toate ca nu cred ca voi gasi ceva mai performant sau mai curat decat ceea ce am gasit ieri pe Decebal .....citeam zilele trecute cateva din mesajele mamicilor din cluj, iar una din ele glumea in legatura cu asa zisa predilectie a dr. Nanu spre cezariana.....si uite ca ieri mi-a sugerat si mie eventualitatea unei cezariene...... nu m-am putut abtine si m-a umflat rasul..
Da, m-am cam luat cu vorba si as vrea sa te intreb si pe tine daca esti mamica sau burtica....acum fug ca tocmai a intrat la mine o prietena cu care nu m-am intretinut de mult, si n-as vrea sa stau pe net cat e ea aici...
te pup, Florina

Mergi la inceput

Servus Florina,

Daca bine tin eu minte, Busteni e pe linga Generala 22 unde am facut eu clasa I. Mi se intimpla sa visez noaptea ca-s in Cluj si cind ma trezesc nu mai stiu unde is...
Eu nu-s mamica (inca), nici burtica, dar vreau un bebe.In schimb sotul are 3 copii, din prima casatorie, care nu stau cu noi.
Cu cezariana, nu te stresa prea tare, pe tipa de care-ti povesteam a lasat-o Nanu sa nasca normal, si doar cind s-a vazut ca nu se poate nicicum, i-a facut cezariana...doar daca nu si-o fi schimbat intre timp conceptiile.
Cu ce ziceai tu inainte despre toalele de gravida, stiam, mai ales ca am tot cautat cu tipa aia in draci sutiene de alaptat, da nici poveste sa gasim...desi cica Jolidon face asa ceva.
Te pup...

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Servus fetelor din Cluj si mai ales Florina,

Eu sint o graviduta care insa nu mai locuieste in Cluj de mult (din 1992). Dar vin in fiecare an sa-mi vizitez familia. Eu sint in saptamina 30 acum dar mai am un baietel de 8 ani. Mi-e dor de casa si de aceea visez intotdeauna la viitoarea mea vizita in tara.

Florina, desi vei naste cu citeva saptamini mai tirziu decit mine, poate ne vom intilni prin Parcul Mare la plimbare cu bebelusii la vara cind vin in tara si atunci mai schimbam opinii. Intentionez sa vin sa-mi arat noul bebelus la toate cunostiintele din Cluj in August. Apropos, parintii mei locuiesc pe Pata.

Poate tinem legatura.
Numai bine si sarcina/nastere usoara.

Liliana, Marcus (8 ani) si bebe (probabil, Adrian Dominic, 29+ saptamini)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna Florina, eu sunt o mamicuta cu un bebe de 1 anisor(astazi e ziua lui).
Cat despre haine de gravidutza , nu stiu sa-ti dau prea multe sfaturi, eu am primit o salopeta de la o verisoara,mi-am luat pantofi si cizmultite cat mai comode, sutien pt alaptat intra-devar gasesti la Jolidon sunt super bune(costa cam 180 mii).
Cat despre iesitul pe-afara...off imi aduc aminte cand eram si eu gravidutza si ieseam pe afara cand era zapada si gheata mai mare, dar nu iti recomand. Apoi, daca vrei sa iesi in oras si ai masina e bine, daca nu ai...e groaznic sa mergi cu troleul sau autobuzul unde mi-e cel putin nu mi-a facut nimeni loc sa stau jos,ba chiar isi intorceau capul cand ma vedeau cu burta mare.
Eu am nascut la Stanca si iti sugerez sa nu mergi acolo, e groaznic si medicii...no comment. Apropo cat te costa internarea in spitalul de pe Decebal?Am auzit ca e vreo 10 milioane, daca stiam si eu de el....era super, ca oricum trebuie dati bani.
Daca vrei mai multe sfaturi, sunt aici :)
Sarcina usoara!!

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Salut, Elena
Intradevar str. Busteni e langa generala 22, dar pe mine personal nu ma prea incanta.... eu am locuit toata viata in Zorilor care e un cartier relativ nou, cel putin in comparatie cu partea asta de gheorgheni, dar cand ne-am casatorit eu si sotul meu am luat un apartament aici, dar acum vrem sa ne mutam, ca nu e un loc prea bun de a locui cu bun bebelus.........
In ceea ce priveste bebelusii, iti doresc sa ramai insarcinata cat mai repede, deoarece nu cred sa existe ceva mai frumos si special in lume decat sarcina si tot ce implica ea....mai multe nu voi spune, te las pe tine sa vezi cum va fi........
Te pup, Florina

Mergi la inceput