rugaminte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Atunci vorbeste serios cu el si spune-i absolut tot ce gindesti , simti si vrei tu in viitor...spune-i cä vrei sä-l cunosti si pe el mai bine, dar datoritä faptului cä lui nu-i place sä discute despre persoana lui, atunci sä facä el o propunere, ca sä fiti amindoi multumiti si sä nu se simtä nici el "strins cu usa", ceea ce nu doresti nici tu.
Dacä este asa de ferm sä nu discute despre el, atunci trebuie sä aibä tot el, si räspunsul la problema ta...tu ti-ai adus aportul in prietenia voasträ...ar fi rindul lui sä intreprindä ceva...ce zici??

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

cami, am vrut initial sa ma despart de el, dar am constatat ca tin la el foarte mult
atunci cand am spus ca nu mai vreau sa fim impreuna .....nu a spus nimic, dar se vedea ca nu agreaza ideea
m/a invitat la munte pentru a ma imbuna, am plecat la munte si acolo am reusit sa aflu ceea ce isi doreste
este un baiat tare bun, dar care nu se poate exprima cand este vorba de sentimentele lui...prefera sa le arate si am ajuns la concluzia ca este mai bine asa, decat sa ma minta ca ma iubeste, dar sa nu fie capabil sa si demonstreze asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vali dar el te iubeste? Adica se exteriorizeaza pe partea sentimentelor vizavi de tine??

AniS

Mergi la inceput

este atent cu mine si imi face surprize placute foarte des
cred ca ma iubeste in felul sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

val,
eu am trait aproape 3 ani in preajma unui asemenea om ... care nu-mi spunea dact cand si cat vroia el ... stateam ore in sir fara sa ne spunem nimic ... zile intregi in care era inchis in el ... apoi dintr-o data venea ... si-mi spunea cat de mult insemn eu pentru el si ca o sa incerce sa comunice mai mult ... dupa care ... alte ore ... zile ... saptamani ... fara un cuvant ... sau decat simple banalitati ale zilei ...
iti spun sincer ... am cedat ... psihic ... am incercat sa ma departez de el ... sa nu-l mai vad ... dar ma atragea ca un magnet ... cand ma chema ... eu eram prezenta fara gres ... si speram ... speram ca "de data asta va fi altfel ..."
dar nu era asa ... ne adanceam si mai mult in tacere ... o tacere dureroasa ... crunta.
isi dadea seama ca ma face sa sufar ... si singur ma indeparta de el ... apoi iar ma chema ... si sufeream amandoi din cauza tacerii!
solutii ... am cautat ... si eu ... si el ... si amandoi ...
dar ... nu am mai putut!
am ramas simplii prieteni ... dar suferim amandoi alaturi de altcineva ... totusi de ce nu a mers??

ioana

Mergi la inceput

la noi nu se pune problema ca nu comunicam, avem multe subiecte comune, dar atunci cand vine vorba de persoana sa nu mai este capabil sa zica nimic
isi spune punctul de vedere si te lasa sa intelegi ce vrei

Mergi la inceput

da ... subiecte comune aveam si noi ... si inca avem ...
dar la fel ... cand era vorba despre el ... spunea ce avea de spus si GATA!

Mergi la inceput

si mie imi este greu, dar ca sa aflu ce ma intereseaza discut cu prietenii lui......se pare ca ii este mai usor sa vorbeasca cu ei..probabil are impresia ca ei il inteleg mai bine
este foarte dificil sa traiesti cu asemenea specimen, dar sunt dispusa sa incerc si sa sper ca poate mai tarziu va vorbi

Mergi la inceput

nu pot decat sa-ti spun sa-ti ajute Dumnezeu ...
ai drum lung si greu de facut!

ioana

Mergi la inceput

iti multumesc si sper sa nu fie in zadar

Mergi la inceput