Barbati "varsator"?
Sotul meu e varsator si as vrea sa aflu mai multe despre barbatul varsator. Puteti sa imi spune-ti si mie cum sunt soti vostri varsatori?
Raspunsuri
frunzaverde2 spune:
Multa originalitate, plin de idei, zimbitor, cu simtul umorului, indragostit, atentionat (chiar daca nu apreciez intotdeauna ceea ce imi ofera apreciez gestul, intentia - sau poate ca sint eu "mai speciala"), optimist. Are o mare nevoie de independenta, de libertate, sa fie lasat "in banii lui" (figura de stil care nu are nimic de a face cu banii in sine).
Viata cu el e plina de surprize placute (iar restul mai tine si de personalitatea fiecaruia, de mediul din care vine, de pregatirea profesionala sau de nivelul intelectual / cultural, de experientele din trecutul sau care i-au forjat caracterul ...)
In general varsatorii barbati pe care i-am cunoscut (in anturaj amical nu neaparat ca partener al meu) inspira simpatie celor din jur si stiu sa se poarte frumos.
Realitatea de linga mine insa nu corespunde cu adevarat a ceea ce am citit prin cartile despre zodii.
reclama mascata
doxi spune:
Si sotul meu e varsator... este atent dar si aiurit, uita de la mana pana la gura cum se spune dar... ma ajuta cu de toate acasa (curatenie, mancare, cumparaturi etc), este sufletist, se implica si ma iubeste!
Bucurati-va ca aveti un varsator langa voi!
tlaura spune:
Si al meu e varsator... In primul rand e foarte ambitios, munceste mult, ii place sa invete tot timpul ceva nou, e un autodidact.
Iar in familie, cred ca e cel mai bun tatic si sot.
Ca aspecte negative, e prea incapatanat si ar vrea numai ca el, cand se supara il tine taaaare mult, e cam cicalitor, iar la capitolul romantism..., lasa de dorit. Pur si simplu nu-i sta in caracter.
dar cum calitatile lui ii intrec defectele, eu sunt foarte fericita cu specimenul de varsator pe care il am.
Numai bine tuturor!
Laura, mama lui Andrei
coral spune:
Am si eu un varsator. E aiurit, invata teribil de repede, are mult umor si este tare sociabil. La capitolul invatat e ca un burete tot timpul adauga ceva. Pina la 20 de ani a fost cam mut apoi a inceput sa se acomodeze cu lumea.
Nu are nici o treaba cu activitatile casnice, fac eu si pt el.
E un romantic incurabil, un suflet cald.
Si eu sunt tot varsator si ne place sa avem libertate. Nu avem reguli si nici nu cred ca ar tine.
Sunt convinsa ca o sa fie un tata grozav, copii si animalele sunt atrasi ca de un magnet, cred ca este o caracteristica a varsatorilor.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
PrInTeSs2_ spune:
Al meu sot de exemplu e foarte mandru de el, se crede cel mai tare din parcare ma scoate din saritedar il iubesc. Alta chestie e ca nu isi recunoaste vina niciodata , vede doar defectele altora. In schimb e iubaret, atent si iubeste animalele, copiii.
lai spune:
Al meu nu e, da' am avut parte de doi la viata mea.. si eu tot varsatoare sunt. In doua cuvinte, as spune "agonie si extaz". Firi ambivalente, au nevoie de oameni si sunt sociabili, dar in acelasi timp sunt si independenti si au nevoie de "timpul" lor. Pot fi foarte creativi si ganditori si analitici si pot realiza multe lucruri faine si complexe, dar la fel de usor pot cadea si in butoiul cu melancolie si atunci e greu sa te intelegi cu ei si sa-i scoti din starea de deprimare.
Si varsator cu varsator.. daca sunt amandoi in faza de "extaz" ies scantei, ceva feeric, daca unu-i hais si altul cea, se mai pot sprijini unul pe altul, da' daca da necuratul si cad amandoi in "agonie" in acelasi timp, e jaleee.
Lai
Idora spune:
Am avut si eu un varsator si pot sa spun ca a mers destul de bine relatia, in cazul nostru varsator-varsator.In general varsatorii de ambele sexe se cam aseamana:sunt mai libertini, sunt cu capul in nori,
nu le place sa fie constransi, nu sunt posesivi,au multi prieteni deoarece sunt prietenosi, activi, veseli mai tot timpul, le place sa sara in ajutor si sunt destul de sinceri.In dragoste sunt mai reci, nu-si prea arata sentimentele dar asta nu inseamna ca nu iubesc.
Amalia spune:
Sotul meu este varsator. Di ce spun zodiile, n-ar trebui sa fim impreuna, pentru ca se spune ca racii(adica eu) si varsatorii sunt incompatibili. Se regaseste foarte bine in descrierile voastre de pna acum. Este o fire foarte independenta, invata usor si e foarte descrcaret. Ma ajuta cu toate prin casa si este un tata foarte bun pentru baietelul nostru. Handicapul cel mai mare este acela ca nu stie sa-mi arate sentimentele..plus ca e uituc si nu ar recunoaste in veci ca a gresit cu ceva.
Dar eu il iubesc si cred ca la firea lor, daca le acorzi libertate si incerci sa-i intelegi, ai parte langa tine de niste oameni exceptionali.
Sanatate maxima!
mara26 spune:
Asa de putine norocoase au sot Varsator?NU stiu ce zodii sunteti voi ca eu sunt Berbeaca,da` una mai diplomata si rabdatoare,si ne intelegem bine,f bine ,rareori rau.CALITATile lui ar fi multe dar nu toate "este" specifice zodiei:extrem de sociabil,versatil,inteligent,creativ,pasional si pasionat,inovator,atractiv,perspicace,iubaret,extrovertit in exprimarea iubirii si afectiunii fata de familie,bland,intelegator,deosebit,amant exceptional de receptiv,sensibil,combativ.ARE un spirit extrem de deschis catre nou si catre viitor.DEFECTELE sotului meu varsator:aiurit,lenes"prefacut",neperseverent.AM uitat sa trec pe lista calitatilor :comunicativ,bun psiholog,f generos din toate punctele de vedere.Cred ca poate fii un sot ideal daca ii oferi spatiul si libertatea de care are nevoie,cu mici compromisuri din partea noastra pt ca uneori tindem sa standardizam prea mult pretentiile noatre.CEL mai mult apreciez f ca imi intelege propria nevoie de independenta si schimbare.Stiu ca apreciaza f mult la o femeie inteligenta ,capacitatea de a se descurca singura,creativitatea,umorul,nu neaparat cat e de frumoasa ci personalitatea,increderea in sine .Nu este pedant si meticulos dar apreciaza asta la cei din jur.STIE sa ma dezamorseze cand sunt suparata,are lipici la copii.ARE un respect deosebit pt ideea de familie .DACA ne certam se lasa cu scantei dar stie sa piarda si sa-si recunoasca greselile pt ca si eu sunt f combativa .CRED ca alaturi de ei descoperi intotdeauna oameni fericiti.VA doresc casnicii pana la adanci batraneti!. .Am uitat csa va spun ca suntem impreuna de 2 ani.
Oana_B spune:
Si-al meu e varsator. Eu nu stiu sa pun in cuvinte asa de frumos ca voi da' l-am recunoscut cate putin in fiecare descriere. I-am si citit mesajele de altfel si asculta cu ochii mari
Oana_B