Intalnire de 8 martie in Bucuresti?

Intalnire de 8 martie in Bucuresti? | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

noi ne intalnim sau nu? Am lipsit ceva zile si poate ca am ratat subiectu"....
Din pacate nu-s prea umblata in ultima vreme...asa ca sariti cu propuneri!!!

Sabina & Sofia Galagia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Si eu ma inscriu pe lista....asa ca unde ne vedem?Singurele sau si cu copii?8 Martie pica intr-o luni,iar cele care lucreaza nu cred ca sunt libere decat seara,dupa ora 18,stabilim pentru duminica sau ramane totusi pe luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

hai sa nu fie pe 8 sa fie pe 9 martiesa va spun de ce . Pe 8 chiar daca avem bone ar trebui sa nu le tinemm peste program ca si ele sunt femei, dar pe 9 nu mai e nimic festiv siputem sarbatori si noi fara sa ne simtim guilty. Si apoi as prefera o intalneala numai noi fetele. ca sa nu mai alergam dupa pitici prin cofetarii sau baruri.
Eu una vin cu draga inima ca nu am mai iesit de la Revelion.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

In zile lucratoare ?

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Orice ati hotari, eu ma infiintez!

Nu mai scapati de mine chiar daca fugiti tarrrrrre!!!!!

Am mai incercat sa fiu prezenta la doua intālniri si nu am reusit.

ce ziceti de TZ Cotton? E in centru, vis-a-vis de Palatul Telefoanelor, in pasaj.
Este select cu o muzica de cafe-concert in surdina, insa cred ca ar fi nevoie de o rezervare, daca mergem chiar de 8 Martie

Anamaria si bb Andutzu

Mergi la inceput

Pai pica cam nasol 8 martie asta chiar luni. Daca e wkend e sigur intalneala cu copiii dupa noi si parca stabilisem ca nu. Daca nu, sa fie vineri 5 martie sau 12 martie dar trebuie sa ne hotaram repede ca se apropie.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by Flavia

Pai pica cam nasol 8 martie asta chiar luni. Daca e wkend e sigur intalneala cu copiii dupa noi si parca stabilisem ca nu. Daca nu, sa fie vineri 5 martie sau 12 martie dar trebuie sa ne hotaram repede ca se apropie.
Flavia

Hei, n-am stiut ca e fara BBici .... Sorry !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Nu va suparati pe mine dar cred ca ar trebui sa ne intalnim si cu bb-ei, sa-i cunoastem si noi pe eroii din povestile noastre. In plus, va dati seama ce intalnire de gradul 3 ar fi pentru ei!? Eu propun o intalnire la McDonalds.
Pupici,

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

[quote]Originally posted by Anamaria-Livia

Orice ati hotari, eu ma infiintez!

Nu mai scapati de mine chiar daca fugiti tarrrrrre!!!!!

Am mai incercat sa fiu prezenta la doua intālniri si nu am reusit.

ce ziceti de TZ Cotton? E in centru, vis-a-vis de Palatul Telefoanelor, in pasaj.
Este select cu o muzica de cafe-concert in surdina, insa cred ca ar fi nevoie de o rezervare, daca mergem chiar de 8 Martie

Anamaria si bb Andutzu

M-am cam razgāndit: parca ar fi bine sa mergem fara bb-i sa putem si noi sa stam linistite de vorba la un pahar (fie vorba intre noi, tot de ei o sa vorbim :)). Al meu cel putin, e ca argintul viu ...

Anamaria si bb Andutzu

Mergi la inceput

Nu s-a hotarat nimic sigur cu sau fara bebici , dar m-am gandit ca vreti si voi o seara sa nu alergati dupa scumpici.Ca de intalneli in gasca o sa avem parte ca vine primavara si iesim din casa curand.Daca nu se poate fara ei ne adaptam la situatie.
Hai totusi sa luam o decizie comuna in ceea ce priveste data si locul .Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ideea ca fara bb era mai veche...de la intalnirea de la Kids!!!
Eu nu prea stiu localuri, cat despre data, mi-e indiferent.De ce nu in timpul saptamanii?? Doar nu stam toata noaptea.
Pupici!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput