Mamici din Arad...? (2)
Raspunsuri - Pagina 4
alinamoro spune:
Inseamna ca voi faceti o vizita serioasa daca stati pana in vara.Tu esti in concediu pt.ingrijire copil Cristi?La voi cat e concediul?
Eu in aprilie incep lucrul.Dragos face 2 ani in 11 aprilie,chiar in ziua de Pasti.
Restul fetelor pe unde umblati??
alina
Claudelu spune:
Mai numai bine ca vi de Paste ca pe atunci a zis si anto ca vine in tara...sa vad eu cum voi fi ca doar voi fi prospata mamica pe atunci...
Alina M am zis ca o sun pe Alina33 dar nu mai stiu unde-i numarul ei de tel...nu-l gasesc...sper doar sa fie bine...
Cristi au fost ai tai sa vada de patut?
cristinacsa spune:
Alina, eu nu am lucrat aicipt ca nu aveam drept de lucru 2 ani(sotul meu are greencard), iar dupa aceea am nascut si oricum nu am ce face cu astea mici.In Ro, am fost profa, dar mi-am dat demisia ca nu aveam ce face.Stam in Arad mai mult ca e mai bine pt astea mici, maica-mea sta la casa si am mai multe ajutoare.Ce lapte bea baietelul tau? Ce-i mai faci de papa ca eu sunt in pana de idei.
Clau, nu stiu ca azi n-am vvorbit cu maica-mea sa vad daca a fost la UTA.
Cum o sa-l cheme pe bebe?
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
Claudelu spune:
Pe bebelusul meu il va chema Dominick Cristian!
Va place?
Eu abia astept sa nasc si sa pot sa-mi scot copilasul la plimbare...sa merg pe mal la plimbare...
cristinacsa spune:
Da, e fain. Deci va fi si tizul meu...
Azi n-ai fost pe-afara?
Cristina si gemenutele
--
alinamoro spune:
Ai ales nume frumos pt.bb Clau!Ce bine ca nasti primavara ca vine vara si te poti plimba cu bb mult pe-afara.Si eu am prins tot aceasta perioada cu bb(aprox.)Apropo de Dominic,eu ii cumpar la Dragos hainute de la magazinul Dominic de pe Eminescu,il stii?Binenteles ca nu toate hainele le cumpar de-acolo ca au niste preturi...,dar la Regalo sunt si mai si...De la Regalo i-am cumparat olita care canta si e foarte incantat!
Cristi eu ii dau la Dragos lapte din alimentara de la 1 an.El bea foarte mult lapte,peste 1litru pe zi plus mancare.
Ii foarte fain sa stai la casa cu copii ca au mult spatiu de joaca.
La capitolul mancare pot spune ca lui ii plac ft.mult supe,ciorbe,pilaf de orez,cartofi nu prea,iaurt de fructe,carnita pane,snitel...Banana o fac cu mixerul si o amestec cu iaurt de fructe,numai asa o mananca.Fetele tale mananca orice?
alina
cristinacsa spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Ai ales nume frumos pt.bb Clau!Ce bine ca nasti primavara ca vine vara si te poti plimba cu bb mult pe-afara.Si eu am prins tot aceasta perioada cu bb(aprox.)Apropo de Dominic,eu ii cumpar la Dragos hainute de la magazinul Dominic de pe Eminescu,il stii?Binenteles ca nu toate hainele le cumpar de-acolo ca au niste preturi...,dar la Regalo sunt si mai si...De la Regalo i-am cumparat olita care canta si e foarte incantat!
Cristi eu ii dau la Dragos lapte din alimentara de la 1 an.El bea foarte mult lapte,peste 1litru pe zi plus mancare.
Ii foarte fain sa stai la casa cu copii ca au mult spatiu de joaca.
La capitolul mancare pot spune ca lui ii plac ft.mult supe,ciorbe,pilaf de orez,cartofi nu prea,iaurt de fructe,carnita pane,snitel...Banana o fac cu mixerul si o amestec cu iaurt de fructe,numai asa o mananca.Fetele tale mananca orice?
alina
Eu am 2 exemplare f diferite dpdv al poftei de mincare.Carina e mincacioasa, iar Alexandra nu prea.Carinei nu prea ii dam cit vrea ea, de teama sa n-o facem obeza, iar Alexandra nu maninca cit vrem noi...Nu maninca chiar orice, carne de porc nu prea le-am dat, ciocolata si bomboane deloc,lapte beau , dar
nu foarte mult. Oricum si noi tot lapte normal bem, la Arad probabil dim cel de Curtici o sa le dau. Pe olita nu le-am pus deloc, asteptam vara...
Cristina si gemenutele
--
alinamoro spune:
Cristi vad ca esti pe baricade!
NIci eu nu i-am dat baietelului meu dulciuri,chiar daca as vrea sa-i mai dau cate o prajiturica nu vrea ca nu-i place(stramba din nas).
Laptele de Curtici e foarte bun,cu ala am inceput si eu,dar a aparut un lapte mai nou si mi se pare ca e mai bun(are un gust mai bun,parca de frisca putin),ANDAGRA se cheama(facut in Arad).
Dragos are perioade cand mananca foarte bine si uneori nu vrea decat lapte toata ziua.
Clau ce faci,nu mai stii nimic de Alina 33?Poate a nascut daca nu mai da nici un semn!
alina
TORIA spune:
Am vorbit cu Anto la telefon ca de obicei ca asta facem toata ziua daca ea nu mai are internet si va transmite multe salutari si spera sa primeasca cat de curind legatura cu internetul,si ea va duce lipsa si abia asteapta sa fie alaturi de voi.pentru voi de la ea si va multumeste ca intrebati de ea si nu ati uitato.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI