Aglomeratie mare la "Interzis barbatilor"

Aglomeratie mare la "Interzis barbatilor" | Autor: elena_ltd

Link direct la acest mesaj

M-am tot gandit daca sa scriu subiectul de fata si daca isi are logica, dar poate va spuneti si voi parerea.
La "interzis barbatilor" sunt foarte multe subiecte "mamici de luna x" si "bebelusi de luna x", ba chiar, recent, s-au deschis si "bebelusi si copii din zodia x". Subiectele sunt absolut ok, postez si eu la doua dintre ele si le-am integrat efectiv in viata mea. Totusi, pana sa ajung la un alt subiect "interzis barbatilor" trebuie sa caut dupa primele 2 pagini cel putin.
Va intreb si - recunosc - ma intreb si eu: n-ar fi o solutie ca subiectele gen mamici, bebelusi de luna sau zodia cutare sa-si aiba locul intr-o rubrica separata? Si poate, cine stie, or sa scrie si taticii.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Da..mi se pare perfect si la obiect..si eu zic ca ar trebui creata o noua sectiune

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

De cel mai mare acord

La "interzis barbatilor" ar fi fain sa ramana subiecte de genul " Va epilati jos?" sau " Scurgere maro" etc, iar toate grupele de gravide si mamici si bebici sa fie intr-o rubrica separata. Si eu postez la mamici de mai-iunie si e super-ok dar ma gandesc ca cine nu are de-a face cu mamici si bebici nu se prea poate descurca acolo.

Laura si papusica din burtik ( 27 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Subscriu.

Si sunt si eu tot a mamica de mai-iunie,insa la "interzis barbatzilor "kiar este aglomerat.Poate se poate face ceva?

Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica (27 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Si eu sunt de acord cu o noua sectiune pentru "mamici de luna x" si "bebelusi de luna x", "bebelusi si copii din zodia x".
Super aglomeratie este acolo !

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Si mie ideea mi se pare foarte buna pt ca la aceste subiecte pot foarte bine sa participe si taticii.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Daaa... aglomeratie mare.

Propun sa fie impartit in doua:
1.Gravidutele
2. si... restul : "Interzis barbatilor"
Iar subiecte de genul <mamici de iunie 2002> de ce nu merg la parintii intreaba??? Ca se discuta mult despre copiii din acea luna/an... mai putin despre probleme de mamici.

~~ Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da fetele - cererea voastra a fost aprobata si va veni o comisie de ancheta la fata locului sa faca un raport :-)

ok - pe bune - vom face niste schimbari.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Sa traiti, permiteti sa raportez: CE BINEEEEE!!!
Multumim!

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Super idee!!!!!!!

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

na k acum au aparut la "in unul..in 2.." subiecte de genul.."barbati din zodia cutare..uiii,...are vreo legatura sau nu mai pricepe io nimik?

MirelaV

Mergi la inceput