Medsana
Spuneti-mi cum sa procedez? Vreau sa ma programez luna viitoare la dr. Ancar la Medsana. Ce analize trebuie sa fac mai intai? Sau imi spune el ce sa fac? Imi face el HSG si apoi ma pune sa fac analize hormonale? Am inteles ca inainte se face analiza secretiei? Au timp sa mi-o faca in aceeasi zi pentru a-mi face HSG?
Raspunsuri
karula spune:
Micky, programarea la Ancar dureaza cam 3 saptamani, asa ca eu zic sa faci intre timp dozarile de ziua 3, 14 si 21 (le stie orice asistenta de la un laborator de analize) dar sa le faci pe acelasi ciclu menstrual. HSG daca ai nu mai veche de un an e foarte bua sa vii cu ea la Ancar, daca nu, faci una noua. Cu dozarile si cu HSG vii la prima intrevedere cu Ancar si asa ai castigat timp, ca altfel oricum te trimite el sa le faci...
Rezulatatul la secretie nu ti-l poate da in aceeasi zi cu HSG, trebuie sa o faci inainte.
Tia spune:
daca vrei sa te programezi la prof. Ancar pentru luna viitoare, as zice sa o faci de pe acum, este foarte aglomerat si o programare la el la medsana se poate face abia cu 3 saptamani inainte..
despre analize, e mult de spus, era pe forum o lista pe care nu am mai gasit-o, poate ai ceva timp sa cauti in arhiva, cred ca era postata de anis.
chiar daca nu faci analizele pana mergi la Ancar, iti va face el recomandarile necesare. in cazul in care iti propune sa faci hsg, cu siguranta te va trimite la spitalul sf. Pantelimon. daca insisti sa faci la medsana, platesti aproape dublu, dar tot la un medic trebuie sa mergi sa-ti interpreteze filmele. intr-adevar NU se face hsg fara sa fi facut inainte examenul secretiei, prin urmare tot ai nevoie de un consult si o recomandare din partea unui dr. (rezultatul analizei secretiei vine in cateva zile)
cel mai bine, mergi la el, si vezi ce-ti spune...
bafta!!!
gabriela_tutuianu spune:
daca vrei programare la medsana sa stii ca dureaza exact trei saptamani.si nu cred ca este bine sa faci vreo analiza inainte pentru ca oricum o lista lunga si va trebui sa le faci acolo.
si eu merg tot la prof. ancar care este un medic foarte bun.
GABRIELA
"niciodata nu este prea tarziu"