Baietel de 6 ani - diagnostic: tumoare cerebrala

Baietel de 6 ani - diagnostic: tumoare cerebrala | Autor: Bobita

Link direct la acest mesaj

Este vorba de Bogdanel, finul cumnatei mele, din Fagaras. A fost diagnosticat cu tumoare cerebrala (nu stiu mai multe amanunte). Astazi vin in Bucuresti, asadar va intreb unde sunt cei mai buni medici? In cazul in care va fi operat cine credeti ca este medicul cel mai potrivit? Si care sunt tarifele?

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Bobita imi pare rau sa aud asa ceva!Tin totusi sa-ti spun ca la Bagdasar am inteles si vazut cu proprii ochi ca este cea mai buna sectie de neurochirurgie infantila si cu aparatura cea mai dotata.Inearca sa ajungi la doctorul Tascu,direct.Am inteles ca la operatiile de tumoare participa si Ciurea,nu mereu.Dar eu zic sa se duca direct la doctorul tascu,ca si cum l-ar fi recomandat cineva.Am vazut cat am fost internata multe mamici cu copii operati de tumoare de dr.tascu si copii reveniti pentru control care se simteau foarte bine.Din cate am auzite o operatie de tumoare variaza de la 3 milioane-5 milioane si care are dare de mana mai mult.De exemplu o mamica a dat 5 milioane la Ciurea si 3 mil la Tascu plus anestezistul la care se da cam 500-1milion si asistentele de la nastere la care mi-a vandut cineva un pont in caz ca urma sa-l operez pe Rares sa le iau suc nes si ceva fursecuri ca sunt multe la sala si nu stii si in starea de emotii si zapaceala in care esti nu mai stii la care si cum sa dai si cica sunt super multumite asa.Cam asta am aflat eu cat am stat in spital.Si bineinteles maruntisul de rigoare pe ici pe colo cand face analizele,pe care sincer itzi spun ca eu nu l-am dat si le-am facut la fel de repede ca si cei care au dat.Eu ii doresc multa sanatate micutului si voua putere sa treceti cu bine peste aceasta incercare.
Pupici multi!!
p.s. vezi ca trebe trimitere de la medicul de familie,nu neaparat cand se interneaza(il interneaza chiar si pt investigatii ca sa nu plateasca)dar pana la externare sa fac rost de ea.Si obligatoriu trebuie buletinul mamei si certificatul baietelului de nastere,si eventuale investigatii facute in alta parte dar care oricum ei le cer dar nu tin cont de ele,ca de altfel nimic altceva innafara spitalului!
Bafta!

"Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea"
Adina si bb Rares Costin

Mergi la inceput