Instalare imprimante (2/pc)
As vrea sa va rog sa imi dati vre-o idee referitor la instalarea a doua imprimante pe acelasi calculator. Eu la serviciu am un Pentium II cu sistem Win.98 si ma enerveaza la culme ca trebuie sa schimb imprimantele cand una (Epson- pentru listarea din contabilitate) cand cealalta (HP-pentru alte tipuri de listari). Cineva mi-a spus ca ar exista un fel de comutator la care se monteaza amandoua, dar cei de la service nu au auzit de el. Daca are cineva vre-un sfat care sa-mi "calmeze nervii" va rog sa-l trimiteti.
calin
Raspunsuri
joxy spune:
Se cheama distribuitoare de imprimanta.. si se gasesc peste tot la magazinele specializate:
www.bestcomputers.ro
www.depozituldecalculatoare.ro
www.flamingo.ro
www.ultrapro.ro
etc. etc.
ex. de pret:
Distribuitor 2 PC/2 imprim. (Semiauto) 393.000 lei
Cu respect,
Florin
noltic spune:
Ai rezolvat problema? O alta solutie mai ieftina ar fi inca un port paralel pe PC: se gasesc pe calc mai vechi si poate sa nu coste nimic, decat 5 minute de manopera. Succes!
P.S Ce ma surprinde este ca tehnicul vostru nu a auzit de asa ceva!
Nic.
morodac spune:
multumesc inca o data ptr raspunsuri. nu am avut timp sa trec sa-mi iau un distribuitor de imprimanta dar am sa merg. am inteles si cu inca un port paralel dar nu cred ca merge pe placa de baza a calculatorului meu. in ce priveste tehnicianul de la firma este sublim (dar lipseste cu desavarsire). de la mine in sus nu prea este nimeni (eventual in paralel)
calin
lucian_vlaicu spune:
Acel "comutator" de care vorbesti tu se cheama switch si se gaseste pe la multe firme de it(nu stiu preturi). Imprimantele sunt pe paralel amandoua?
marius spune:
Te duci la magazine de profil si ceri un switch. In linii mari e un fel de aparat...ma rog ca o cutiuta care intr-o parte are un cablu ce introduce in calculatorul tau ca si cum ai pune o imprimanta iar in partea opusa are doua mufe unde se monteaza caburile de la cele doua imprimante de care vorbesti. Are de asemenea un comutator ca si atunci cand aprinzi lumina deci cu doua pozitii (A sau B). Cand vrei sa tiparesti pe imrimanta 1 montata in spate in dreptul literei A trebui doar comutat butonul pe A si imprimarea se duce acolo. Cand vrei pe cealalta comuti pe B iar din programul de unde printezi alegi imprimanta B si gata...pleaca la B. Numai trebuie sa scoti si sa bagi cand o imrimnata cand cealalta.
Si nu e scump divizorul asta.
Marius (www.desprecopii.com)
joxy spune:
Acest subiect avea si raspunsuri si rezolvare... Din cauza aglomerarii serverului insa acestea au disparut cumva. Daca va uitati mai bine, este postat in februarie si are acum, 7 raspunsuri... daca le numaram, ies mai putine.
De asemenea, din experientza, va spun ca cei care au nevoie de un sfat nu asteapta 4-5 luni sa-l primeasca.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."