ah anii...si VJii
Raspunsuri - Pagina 2
lena spune:
zizee....si io, si io!!I love Hano......si mai ales concertele care se tineau vara "La Bibi" cu Nightlosers...wow......si Zdob si Zdub, care sunt adevarati rau, chiar si cand o dau pe ruseste!!
Numai bine, Lena
alinah spune:
Si eu ascult aproape numai muzica veche, e asa de melodioasa!
Sa adaug si eu listuta personala:
- Terry Jacks - Seasons in the sun
- Leo Sayer - When I need you
- Harry Nilsson - Without you
- Hank Locklin - Tell Laura I love her
- Ella Fitzgerald - Blue Moon
- Morris Albert - Feelings
- Shirley Bassey - If you go away
- BZN - cam totul imi place la ei
Ce sa mai, continuu numai cu formatiile: Pink Floyd la greu, Freddie Fender, Otis Redding, Ray Charles, Miles Davis, Baccara, Maywood, The Cats, Dr. Hook, Nana Mouskouri, Simon and Garfunkel, Tony Christie, Supertramp, Moody Blues...Doamne cati imi plac.
Aaaa, si uitasem de cei romani: Tudor Gheorghe, Mondial, Doru Stanculescu, Semnal M, Phoenix, Ducu Bertzi
Cam indecisa, nu??
I love music!!!
bubi spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13644
un subiect din arhiva, care ar fi pacat sa se piarda in acest context. Sunt ceva clasamente.....
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
roxana1974 spune:
Ah fetelor eu mor dupa Sting, dar imi place si U2, dupa care vine muzica latino (am facut si ceva dansuri latino si cateodata fierbe sangele-n mine).
Va las in ritm de cha cha
Pupici
liris spune:
fetele , stie careva cum se numeste melodia din soundtrack-ul lui "Leaving Las Vegas" de la inceput cind isi arde el (Nicholas Cage) "bunurile" si se pregateste sa plece sa se sinucida la Las Vegas . este ceva cu "my heart is crying -crying" la-la-la.
Am gasit cd-ul pe amazon cu soundtrack-ul, deosebit in fapt, dar pe CD au pus o selectie de chestii vorbite din film...nefericicta alegere as opina..si niste melodii inntre care nu mi-am regasit "bucatica " preferata
deci stie careva cine cinta melodia la-la -la de mai sus ??Please.
si va recomand Angel Eyes a lui Sting din acelasi film.
Am revazut filmul simbata noaptea pe BBC (il mai vazusem si-n trecut de vreo 5 ori) si acum am gasit deja cu Kazaa pe Sting , il ascult de zeci de ori si-mi vine sa pling ca proasta... dar vreau si la-la-la-ul.Multam!