deslusirea viselor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
eu am visat acum cateva nopti ca napadisera tornadele peste mine....iar eu cautam telefonul mobil sa imi sun barbatul

Daca visezi cu catastrofe naturale, nu inseamna intotdeauna ca au sa vina; poate visul vrea sa te pregateasca pentru altceva ca de pilda un "tornado" in viata, si sotul ti-e un sprijin din moment ce in tumultul si haosul in care te aflai incercai sa-l suni.

quote:
intr-o noapte cica nascusem si bebele arata ca un pui de gaina, dar fara puf, era rahitic si cu cioc. alta noapte, tot cu bebe, dar unul urat rau de tot si eu ma intrebam in vis ce am facut de-am meritat asa napasta, ingrozindu-ma ca voi petrece toata viata cu o pocitanie. nu-l iubeam in vis de nici o culoare. daca am empatie cateodata sa descifrez visele altora, cand vine vorba despre ale mele sunt tufa de venetia.

Cred ca visul cu bebele, nu ti-a venit degeaba, mai gandeste-te...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce insemna cand visezi ca ai copil( eu in realitate nu am) dar nu am reusit sa vad ce era in vis, fata ,baiat....??

Imi doresc un copil..dar uneori fara sa ma gandesc la asta..visez un copil..sau chiar sunt insarcinata....
E bine? E rau?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

iti dau raspunsul tot dupa cartea pe care o am
copil--ti se va implini o dorinta mai veche.
baietel-viata ta se va imbunatati
fetita-veselie

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

DE ASTA CE MAI SPUNETI?

sora mea a suferit acum o luna o interventie pe plamanul stang.
pentru ca stia ca merge la control azi, noaptea trecuta a fost agitata si nu a putut sa doarma si am stat impreuna in camera de vorba .
pe la ora 3 noaptea eu am adormit si am visat ca venise vesela de la spital si mi-a zis ca doctorul se uita in radiografii ii spunea:
"da,da, uite ce bine s-a aranjat plamanul ,a revenit la locul lui si totul este bine,da,da"

m-a trezit inainte de a iesi din casa pe la ora 5 dimineata si bineinteles ca i-am povestit ce visasem.
era destul de neincrezatoare si credea ca totul va fi invers.

acum o ora m-a sunat din Iasi ,imediat ce a iesit din spital si mi-a zis ca ,nu numai ca e bine, dar doctorul a folosit exact cuvintele si tonul din visul meu.

recunosc ca sunt si eu uluita.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Buna,
Mie imi este frica de serpi. Ii mai visez si eu noaptea, dar de fiecare data cand ma trezesc constat ca-mi este frig
Elena

Mergi la inceput