Diagnosticul Lui Cristi si actiuni

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flores spune:

Pt. ca suntem la subiectul Diagnosticul lui Cristi si ACTIUNI, m-am gandit sa intreb daca Cristi a fost botezat, avand in vedere ca pana acum si-a petrecut viata prin spitale.
Daca nu, cred ca ar fi f. bine sa fie botezat, dupa care si impartasit; am vorbit cu fratele meu, care este preot, insa nu in C-ta, si mi-a spus ca se poate face acest lucru in spital.

Stie cineva daca a fost botezat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Si eu m-am gindit la acest lucru .Trebuie s-o intrebam pe Adelina.
Mirela si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Am vorbit cu Adelina .Cristi este botezat .Slava Domnului!
Mirela si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ericuta spune:

Mii de scuze, dar acum am intrat pe acest subiect si cu toate ca la noi e tarziu si ochii imi sint plini de lacrimi, as dori sa intreb Administratorii in cazul in care as dori sa incep o campanie aici in NZ de colectare a banilor pentru Cristi si Simona modalitatea de a plati prin credit card e posibila si daca s-a mai incercat pe aceasta cale , ce si cum trebuie facut?!

Ideea mea este sa copii in engleza tot ce este scris despre acesti copii ( bunul D-zeu sa-i aiba in paza!)si sa trimit la toti cei care ar putea contribuie chiar si cu un $, vorba cuiva de pe forum "paharul se va umple in final". Cunosc ceva avocati, avem un club Rotary aici, eu lucrez la un club de rugby si uite asa poate da D-zeu si se strange si de la noi ceva.

Daca cineva ma poate lumina cu aceasta problema cit de repede posibil , multumesc anticipat.
Chiar daca inca nu s-a decis metoda de salvare a micutilor America ori Franta ori...? campania de strangere a banilor trebuie inceputa cit mai repede.de aceea orice SECUNDA DIN VIATA NOASTRA SALVEAZA VIATA MICUTILOR.

Pt.Adelina: In cele 4 ore de cind citesc totul despre Cristi pe forum nu m-am oprit din plins si ma rog la bunul D-zeu sa faca minunile pe care le-a facut cu noi si chiar mai mult pt. acesti copii! Pina acum cred ca datorita LUI Cristi traieste si ma rog ca asa sa fie in continuare atit cit EL va hotara.
D-zeu sa va ocroteasca pe voi si pe Simona si familia ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caddy spune:

buna ziua/ seara/ dimineata

abia astazi am citit despre cazul lui cristi si pot sa spun ca m-a "miscat" foarte tare.
am contactat si eu Sick Kids in Toronto si poate se poate face ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

salutare,
am trimis mesajul la doua adrese de la Discovery si am pus in cont cativa banuti. Dumnezeu sa aiba mila de copilul asta.
doamne-ajuta,
ovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laury spune:

Salut! As vrea sa-l ajut si eu financiar pe Cristi. Din pacate locuiesc in Germania si nu am vazut nici un cont pt. straini. Daca stie cumva cineva cum sa procedez, m-as bucura de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

quote:
Originally posted by laury

Salut! As vrea sa-l ajut si eu financiar pe Cristi. Din pacate locuiesc in Germania si nu am vazut nici un cont pt. straini. Daca stie cumva cineva cum sa procedez, m-as bucura de raspuns.
Draga Laury, uitate pe www.pentrucristi.ro , acolo vei gasi!


Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Si contul din franta in euro public pe www.onlinero.com ,special pentru Cristi si Simona!

Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana scorus spune:

Am dat de forumul dvoastra fix acum o jumatate de ora si dupa ce am citit trei pagini despre cristi, am postat un anunt intr-un forum in care activez si in care marea majoritate sint scriitori, unii in cotidiane. Am facut propunerea sa se mediatizeze cazul lui Cristi in presa mare. Cred ca faptul ca sintem inaintea Pastelui reprezinta o sansa. Sanatate tuturor, Ioana Scorus.

Mergi la inceput